PRIZNANJE

Poznata ‘Gladijatorica‘ se zaručila: ‘Bježala sam od veza, a onda mi je u dućanu prišla prekrasna djevojka...‘

Britanska TV ikona, čije je pravo ime Diane Youdale, prije je bila u vezi s kolegom iz showa Hunterom

Diane Youdale

 Wj/Backgrid Uk/Profimedia/Wj/backgrid Uk/profimedia

Jet, zvijezda popularnog showa 90-ih "Gladijatori" otkrila je kako se zaručila za svoju djevojku Zoe koju je upoznala u lokalnom supermarketu. TV ikona, čije je pravo ime Diane Youdale (53) ispričala je tijekom gostovanja u podcastu "Chillin‘ with Ice" kako joj je prošle godine prišla prekrasna dama. Jet, koja je sudjelovala emisiji ITV-a između 1992. i 1996., blistala je dok je pričala o svojoj zaručnici prije nego što ju je predstavila javnosti.

"Prije nešto više od godinu dana, zgodna dama mi je prišla u mom lokalnom supermarketu. I nakon nešto više od godinu dana - vjenčat ćemo se", najavila je Jet s ogromnim osmijehom dodajući kako ne mari što tko o tome misli. Diane je priznala da je prije odgađala veze za cijeli život, što je bila posljedica romanse koja je završila loše.

"Sigurna sam i voljena sam i više nema prijetnje za mene i to je ono što mi znači sve na svijetu", rekla je voditeljici podcasta Lori Fetrick, koja je bila Ice u "Američkim gladijatorima". Lori (60) koja je ipak javno priznala svoju seksualnu orijentaciju 2008., zaključila je kako u današnje doba ljudi prihvaćaju svakoga i kako je bitno samo kakva ste osoba, a ne tko vam je partner. Diane je prethodno bila u vezi s bivšim kolegom iz "Gladijatora" Jamesom Crossleyem - Hunterom. Sada radi kao psihoterapeut i vrijeme provodi između sjeveroistočne Engleske i Surreya.

Natjecateljica "Gladijatora" otkrila je i kako je ekipa koja je sudjelovala u ponovnom pokretanju kultnog britanskog TV showa prihvatila samonametnutu zabranu seksa i politiku bez pića prije ponovnog kretanja emisije.

"Oni su profesionalni sportaši, mnogi iz olimpijskih ili ligaških sportova, tako da tretiraju show kao bilo koje drugo natjecanje, što znači bez seksa i pića", kazao je jedan član ekipe za The Sun. Za sada je poznato kako su među kandidatima ragbijaši, uspješni plivači, sprinteri i powerlifteri, ali i Mark Clattenburg, nogometni sudac Premier lige koji će unijeti svoje sudačko iskustvo u show.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:59