NIJE PAZILA...

Poznata glumica doživjela nezgodu na crvenom tepihu: ‘Ušla sam ravno u Oscara!‘

Kirsten Dunst pratila je pogledom fotografe i kako se pomaknula na crvenom tepihu, zaletila se u ogromnu statuu

Kirsten Dunst i Jesse Plemons

 Screenshot//

Čini se da se teško snaći na crvenom tepihu Oscara 2024. Nedugo nakon što se YouTuberica Liza Koshy stropoštala na tlo u štiklama, Kirsten Dunst ušetala je pravo u ogromnu statuu Oscara dok je u nedjelju navečer pozirala kamerama.

Pogrešni korak dogodio se kada je zvijezda "Spider-Mana" (41) pozirala ispred Dolby Theatrea u Hollywoodu i okrenula se fotografima dok je prelazila na novo mjesto. Dok je hodala s očima usredotočenim na blještava svjetla kamere, nije primijetila golemi zlatni kip ispred sebe i udarila je ravno u njega.

image

Kirsten Dunst and Jesse Plemons

Screenshot/x/variety/

Srećom, uspjela je upotrijebiti kipić i svog supruga, Jesseja Plemonsa, da se pridrži i stabilizira dok se smijala.

"Ušla sam ravno u Oscara!", uzviknula je u videu koji je podijelio Variety dok je stavljala obje ruke na Plemonsa (35) i ponovno se okrenula prema kamerama kako bi pozirala za dodatne snimke.

Bivša dječja zvijezda izgledala je elegantno na događaju u Guccijevoj haljini na naramenice. Njezini prepoznatljivi plavi uvojci bili su blago uvijeni. Plemons je pak izgledao dotjerano u klasičnom crnom smokingu uparenom s leptir mašnom.

Par je nekoliko puta surađivao otkako su se upoznali na snimanju filma "Fargo" 2015. Još oko mjesec dana dijeli ih od izlaska njihovog sljedećeg projekta, "Civil War".

"Budući da smo se zaljubili na setu, prvo smo se zaljubili kreativno", prisjetila se Dunst za Marie Claire ranije ovog tjedna. "Mislim da ćemo se uvijek tome vraćati, na način koji ne uključuje naš stvarni život."

image

Kirsten Dunst i Jesse Plemons

Jennifer Bloc/Instar Images/Profimedia/Jennifer Bloc/instar Images/profimedia

U siječnju 2017. saznalo se da su se Dunst i Plemons zaručili, ali da im se nije žurilo vjenčati. Umjesto da odmah odu do oltara, osnovali su svoju obitelj, dočekavši dva sina: Ennisa Howarda, koji sada ima 5 godina, i Jamesa Roberta, koji sada ima 2 godine. Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji na Jamajci u srpnju 2022. u luksuznom odmaralištu GoldenEye u Ocho Riosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:07