OBOŽAVATELJI U ŠOKU

Poznata glumica i manekenka zabrinula svojim ponašanjem, puši i tetura, a mobitel joj je pao na cestu

Sve je to vrlo zabrinjavajuće. Cara je u prošlosti otvoreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem, kaže obiteljski prijatelj

Cara Delevingne

 Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia

Ovih dana društvenim mrežama kruže fotografije poznatog supermodela Care Delevingne (30), a zbog kojih su obožavatelji u šoku i zabrinuti. Dodatno ih zabrinjava činjenica da je njena sestra Poppy (36), koja živi u Londonu došla u Los Angeles, boje se da nešto nije u redu s Carom.

Prije nekoliko se dana pojavila fotografija Care koja je ispružila noge kroz prozor auta dok ju je vozač vozio u zračnu luku Van Nuys u LA-u. Noseći majicu kratkih rukava s likom Britney Spears, krenula je teturajući prema zrakoplovu, saginjala se svako malo i ponašala nervozno, rekao je promatrač.

- Pušila je i žustro pričala u svoj mobitel, koji joj je u jednom trenutku ispao na asfalt - rekao je svjedok za The Mail on Sunday.

Ranije ovog mjeseca, Cara je viđena ispred sex shopa u LA-u kako puši lulu.

- Sve je to vrlo zabrinjavajuće. Cara je u prošlosti otvoreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem. Ona dolazi iz vrlo dobre obitelji i svi su vrlo bliski, sigurno će joj pomoći. Obitelj je očito zabrinuta za nju, zbog čega je Poppy odmah otišla k njoj. Svi smo zabrinuti – rekao je bliski obiteljski prijatelj. Svi su zabrinuti zbog Carinog ponašanja – rekao obiteljski prijatelj.

Očekivalo se da će manekenka i glumica prisustvovati Puminoj modnoj reviji u New Yorku u utorak, ali izvori sada kažu da je malo vjerojatno da će doći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:14