ISKRENA ISPOVIJEST

Poznata glumica otkrila da ima problema s ADHD-om i OKP-om: ‘Nekada se ne mogu pomaknuti‘

Fox je opisala svoje mentalno stanje kao izazovno za upravljanje

Julia Fox

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Talijansko-američka glumica i manekenka Julia Fox otvorila se o svojim teškim borbama s ADHD-om i opsesivno-kompulzivnim poremećajem u svom najnovijem videu na TikToku.

Zvijezda serije ‘Uncut Gems‘ nedavno je odgovorila jednom obožavatelju na pitanje bi li bila voljna ‘snimiti video o svom glumačkom iskustvu i putu s obzirom na to da je neurodivergentna‘.

Fox je zatim odgovorila te opisala kako joj je ‘izazovno nositi se‘ sa svojim mentalnim zdravljem.

image

Julia Fox

Andrea Renault/Afp/Profimedia

- Imam trenutke velike produktivnosti, gdje sam na vrhu svijeta i jednostavno se osjećam kao da sam nepobjediva. A onda imam trenutke poput dubokog, dubokog, dubokog, ustajalog tipa osjećaja. Kao da se jednostavno ne mogu je*** pomaknuti, objasnila je.

Fox, koja je snimila jednominutni ispovjedni isječak iz kupaonice, primijetila je da ‘nikada nije javno govorila‘ o ovim problemima.

- ADHD je stvarno težak, nastavila je te nadodala kako ‘ima i malo OKP-a‘.

- U glavi sam brojala slova unutar riječi i uvijek bih željela da dosegnu 10, dodala je.

Glumica je primijetila da kada ne puši marihuanu, ima potrebu brojati slova, no iako marihuana smiruje OKP, ne pomaže joj u vezi njezina ADHD-a.

- Jednostavno je previše!, požalila se.

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound - Julia fox

Fox se proslavila prošle godine nakon svoje kratkotrajne veze s reperom Kanyeom Westom, koju je prekinula u siječnju 2022. nakon otprilike šest tjedana.

U rujanskom izdanju časopisa ES Magazine otkrila je da nije imala emocionalni kapacitet za reperove ‘neriješene probleme‘, posebno kao samohrana majka jednogodišnjega sina Valentina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:44