KRAJ LJUBAVI

Poznata glumica otkrila zašto je imala nesretan izraz lica kad su dobili Oscara za film: ‘Bila sam shrvana...‘

Minnie Driver otkrila je kako je Matt Damon prekinuo njihovu vezu nekoliko tjedana prije tog događaja

Minnie Driver i Matt Damon

 Tsuni/Usa/Alamy/Alamy/Profimedia/Tsuni/usa/alamy/alamy/profimedia

Minnie Driver otkrila je pravi razlog zašto je izgledala „tako tužno“ kada je Mattu Damonu uručen Oscar 1998. za najbolji originalni scenarij za njihov film „Dobri Will Hunting“.

U ponovno objavljenoj snimci, sada 53-godišnja glumica imala je tužan izraz lica dok su je Damon i Ben Affleck veličali za njezinu ulogu u filmu stojeći na pozornici. Kada je jedan korisnik društvenih medija komentirao da „Minnie izgleda tako tužno“, otkrila je da je bila slomljena.

„Matt je prekinuo našu vezu nekoliko tjedana prije ovoga i bio je na dodjeli Oscara sa svojom novom djevojkom... Bila sam shrvana", iskreno je napisala.

„Voljela bih da sam mogla više slaviti jer je to bio nevjerojatan trenutak za sve nas i za ovaj prekrasan film.“

image

Minnie Driver i Matt Damon glumili su par u ‘Good Will Hunting‘

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Par je bio u vezi od 1997., a prekinuli su kad je glumac, koji sada ima 53 godine, objavio da je samac dok je gostovao kod Oprah Winfrey.

„Bio sam s Minnie neko vrijeme, ali više nismo u ljubavnoj vezi, samo smo jako dobri prijatelji. Puno je volim”, rekao je kod Winfrey dodavši da su i dalje prijatelji.

„Jako mi je stalo do nje. Jako nam je stalo jedno do drugoga. Nije bilo suđeno i ako nije suđeno, onda nije suđeno", objasnio je.

Nekoliko mjeseci kasnije, Driver je taj potez nazvala „fantastično neprikladnim“.

„Žalosno je što je Matt otišao na ‘Oprah‘. Činilo se kao dobra publika za njega da objavi svijetu da više nismo zajedno, što sam smatrala fantastično neprikladnim,” rekla je za Los Angeles Times u srpnju 1997.

Prošlog se mjeseca Driver osvrnula na njihovu vezu za Entertainment Tonight.

„To je bila samo slatka romansa i samo slatka ljubavna afera u središtu pažnje, ali je imala buran kraj koji je tada postao fokus", izjavila je.

„Još jedna stvar koju su me naučili moji roditelji je da jednostavno nema vremena za sjediti i očajavati, samo treba nastaviti živjeti i svi su imali lijep život.”

image

Minnie Driver

Lrnyc/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lrnyc/mega/the Mega Agency/profimedia

Zvijezda „Pepeljuge“ primijetila je da je njezina obitelj „voljela Matta“, ali da su „mogli vidjeti da je ovaj mladić jako brz“, ali da je ona.

Damon se oženio Lucianom Barroso u prosincu 2005. i par ima tri kćeri: Isabellu (17), Giu (14) i Stellu (12). Driver je pak nedavno proslavila svoju petu godišnjicu s redateljem Addisonom O’Deom. Ima sina Henryja s bivšim Timothyjem J. Leom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:19