PRIPREME ZA FILM

Poznata glumica pokazala fit figuru i u 50-ima: Trči i na +30, a na mišićima joj zavide i puno mlađe kolegice

Jennifer Garner trčala je s prijateljicom u četvrti Brentwood u Los Angelesu, a njezino lice uskoro će se gledati u novom filmu

Jennifer Garner

 Boaz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Boaz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Američka glumica Jennifer Garner (51) pokazala je što joj pomaže održati fit figuru tijekom godina. Ova holivudska zvijezda viđena je na intenzivnom trčanju sa svojom prijateljicom u četvrti Los Angelesa Brentwood, nedaleko od mjesta gdje živi s troje djece koju ima s bivšim partnerom, glumcem Benom Affleckom.

Rezultati trčanja očiti su na Garner u crnim uskim tajicama i majici bez rukava koja joj je idealno pristajala na gornji dio tijela. Obula je crne tenisice za trčanje i kao dodatak nosila sunčane naočale, a kosu je skupila u punđu.

Za slučaj da joj treba dodatan sloj odjeće, zavezala je oko struka kariranu crno-crvenu košulju. Glumica je primijetila fotografa, pa se ljubazno nasmiješila, ali nastavila je trčati istim brzim tempom po pločniku i kroz park što je uistinu zadivljujuće jer temperature su se kretale čak do 35 celzijevih stupnjeva. Tempo trčanja bio je dosljedan, ali povremeno je ubrzavala do sprinta što povećava učinak cardio vježbe.

image

Jennifer Garner

Boaz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Boaz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, Garner je završila snimanje nadolazećeg filma „Family Leave” s Edom Helmsom u režiji Josepha McGintyja Nichola, prema scenariju Victorie Strouse.

Film je baziran na knjizi „Bedtime For Mommy” autorice Amy Krouse-Rosenthal. Prati Jess (Garner) i Billa Walkera (Helms) koji daju sve od sebe kako bi održali obiteljsku vezu s djecom koja odrastaju, postaju sve neovisnija i udaljenija od roditelja. Nakon slučajnog susreta s astrologom koji trgne cijelu obitelj, na najvažnijem danu njihovih života obitelj se mora ujediniti kako bi dobili promaknuće, riješili dobro intervju za fakultet, dobili ugovor o snimanju i nogometnu priliku.

Ovo je Garnerin četvrti veliki naslov za Netflix uz prethodne velike hitove „Llama, LIama”, „Yes Day” i „The Adam Project” gdje je glumila uz Ryana Reynoldsa i Marka Ruffaloa, prenosi What‘s on Netflix. Glumica je još poznata po ulogama u seriji „Alias”, filmovima „13 Going on 30” i „Juno”.

Garner, osim što je uspješna glumica, uspješna je i poduzetnica u svojoj tvrtci za svježu hranu za bebe Once Upon A Farm, koju je suosnovala s Johnom Forakerom 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:57