TELEVIZIJSKA ZVIJEZDA

POZNATA GLUMICA POZVALA SVE DA SE PRIDRUŽE PROSVJEDIMA U AMERICI Prvi put progovorila o svojoj seksualnosti: 'Biseksualka sam i ponosna sam!

 
Lili Reinhart
 AFP

Zvijezda serije Riverdale i jedna od najuspješnijih mladih glumica u Hollywoodu, Lili Reinhart (23) progovorila je na Instagramu prvi put o svojoj seksualnoj orijentaciji, javlja Insider, a prenosi Slobodna Dalmacija.

"Iako to nisam javno objavila, biseksualka sam i ponosna sam na to! I pridružit ću se današnjem prosvjedu. Dođite i vi!", poručila je glumica.

Screenshot: Instagram

Osvrnula se tako na masovne prosvjede po američkim gradovima organiziranima zbog ubojstva Georgea Floyda kojeg je ugušio policijski službenik. Lili je samo jedna u nizu poznatih osoba koje su odlučile svoj utjecaj na fanove iskoristiti kako bi proširili važnu poruku i sudjelovali u pokretu Black Lives Matter.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Loves.

Objavu dijeli Lili Reinhart (@lilireinhart)

Glumica je u javnosti izazivala donedavno pozornost i vezom s kolegom iz serije Riverdale, Coleom Sprouseom (27). Na razočaranje obožavatelja, prekinuli su, no ostali su, kako tvrde bliski izvori, dobri prijatelji.

Početkom tjedna, Reinhart je tweetala kako ju je "sram što rasizam postoji u državi u kojoj živi". Dodala je i kako ne može zamisliti kakvu vrstu straha osjećaju Afroamerikanci koji se ne mogu pouzdati u osobe koje bi ih, kao pripadnike društva, trebale štititi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:51