BROOKE SHIELDS

POZNATA GLUMICA PREPRIČALA LJIGAVI ULET DONALDA TRUMPA Nekad najljepša žena svijeta otkrila kojom rečenicom joj se upucavao američki predsjednik

 
 REUTERS

Poznata američka glumica Brooke Shields (52) je u utorak prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens" voditelju Andyju Cohenu otkrila kako joj se prije dvadesetak godina na jeftini način upucavao aktualni američki predsjednik Donald Trump (71).

- Bila sam na snimanju filma na udaljenoj lokaciji kada me Trump nazvao. Taman se bio razveo, ispričala je Shields.

- Rekao mi je: mislim da bismo trebali biti par. Ti si najomiljenija američka glumica, a ja sam najbogatiji čovjek u Americi. Ljudi bi voljeli da budemo zajedno, ispričala je Shields napomenuvši da se Trump bio upravo razveo od svoje druge supruge, Marle Maples.

Maples i Trump rastali su se 1996. godine, a razvod je finaliziran 1999. godine.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** Los Angeles, CA  - Brooke Shields reveals the cringeworthy pickup line President Donald Trump used on her as she appears on Watch What Happens Live. The actress recalled how she once rejected President Trump after he tried to get a date with her. Shields, 52, recounted denying Trump a date nearly two decades ago , saying:
Profimedia, Xposurephotos

Shields nije duljila s odgovorom.

- Imam dečka. On ne bi bio sretan ako bi nas dvoje bili par, objasnila je Trumpu.

Sredinom devedesetih godina Brooke Shields bila je u vezi s tenisačem Andreom Agassijem. Vjenčali su se 1997. nakon četiri godine veze, a razveli dvije godine kasnije. Ponovno se udala za Chrisa Henchyja 2001. s kojim je i danas u braku.

Brooke Shields slovila je nekada za najljepšu ženu svijeta, a proslavila se filmom "Plava Laguna" (1980.) koji je izazvao kontroverze zbog obnaženih scena dvoje tinejdžera na rajskom otoku.

Brooke nije prva glumica koja je ispričala da ju je Trump pokušao zavesti. Ranije su to učinile Candice Bergen i Emma Thompson, ali i Salma Hayek ustvrdivši da je rekla ne Trumpu. On je tu priču pokušao relativizirati podmetnuvši priču u tabloidne medije kako nije htio izaći s njom jer je preniska.

Actress Brooke Shields attends the premiere of the film
REUTERS
Glumica na premijer 2013. godine

Actress Brooke Shields reacts to a point by boyfriend during his semi-final match at the U.S. Open in New York, September 9 - PBEAHUNDFEK
Brooke Shields 1995. dok je bila u vezi s Andreom Agassijem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:25