PRIVLAČILA POGLEDE

Poznata glumica s obitelji došla u Meksiko, kad se skinula u bikini prolaznicima kao da je vrijeme stalo...

Sa suprugom je u braku od 2018. godine, a od tada ne mogu biti sretniji

Gwyneth Paltrow

 Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Dobitnica Oskara, Gwyneth Paltrow, pokazala je svoje trbušne mišiće dok se opuštala u Meksiku, gdje je otputovala sa suprugom Bradom Falchukom i sinom Mosesom, prenosi Daily Mail. Pobjegla je iz hladnog Los Angelesa u Cabo kako bi upijala sunce.

image

Gwyneth Paltrow i prijateljica

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zvijezda je bila u pratnji svoje prijateljice, a čini se da su obje uživale u opuštajućoj šetnji pješčanom plažom u bikinijima. Uživao je i suprug s kojim je u braku od 2018. godine, ali ne u šetnji. Njegova je zanimacija bila vožnja kajaka, ali ono što se moglo opaziti je da i on također drži do svog izgleda.

image

Brad Falchuk

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kada je Falchuk rekao sudbonosno ‘da‘, postao je očuh njezino dvoje djece koje je dobila u braku s bivšim suprugom Chrisom Martinom, frontmenom benda Coldplay. Paltrow je također postala maćeha njegovo dvoje djece koje je dobio dok je bio sa Suzanne Bukinik.

Vidjelo se da obitelj uživa u odmoru, kao što su prošle godine uživali na Barbadosu. Čini se da ljubav od kada su skupa cvjeta pa to ne skrivaju ni od javnosti.

image

Obitelj

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Ona je savršena supruga", "Osjećam se stvarno sretnim", kazao je Falchuk. "Jako volim svog muža", "Strpljiv je, ne osuđuje, otvorenog je uma", neki su od komplimenata koje Paltrow daje svom suprugu. Iz te ljubavi rodio se i dobar odgoj pa je ovaj par ponosan na svoju djecu i na to kakvi ljudi postaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:29