PORUKA 20-GODIŠNJACIMA

Poznata glumica šokirala fotografijom iz bolnice: ‘Ovo vam je upozorenje. Život će vas sustići‘

Neki su se složili sa slavnom komičarkom da možete ostariti ‘u tren oka‘

Amy Schumer na bolničkom krevetu, priključena na infuziju

 Instagram/screenshot/

Amy Schumer upozorila je one koji su u dvadesetima na učinke starenja, uspoređujući fotografije sebe u mlađim danima s jednom nedavnom slikom.

Kako piše Page Six, 42-godišnja komičarka objavila je nekoliko starijih fotografija sebe u mini haljini dok je prisustvovala jednom okupljanju stand-up komičara 2012. godine.

- Ovo je upozorenje 20-godišnjacima. Ovako sam izgledala u vašim godinama - napisala je u utorak objavu na Instagramu, iako je u vrijeme kad su fotografije snimljene imala 31 godinu.

Zvijezda serije "I Feel Pretty" zatim je podijelila šokantnu fotografiju na kojoj je priključena na infuziju i nosi bolničku opravu dok joj se kosa kaotično kovrča oko namrštenog lica.

image

Amy Schumer na bolničkom krevetu, priključena na infuziju

Instagram/screenshot/

- Život će vas sustići - napisala je kratko i jasno poznata komičarka. Iste te fotografije podijelila je i na svojim Instagram pričama i podsjetila da je "nekada i ona izgledala dobro" te upozorila djevojke da "život dolazi po njih". Doduše, Schumer nije razjasnila kada je bolnička slika snimljena niti kontekst iza nje, ali to nije spriječilo obožavatelje da preplave fotografiju komentarima kako bi uvjerili komičarku da je lijepa iznutra i izvana.

Dok su neki napisali kako vole Schumer "u svim oblicima i na svaki način" i izjavili slavnoj komičarki ljubav, neki su se složili sa Schumer da možete ostariti "u tren oka". Jedan je komentator dodao da obožava kako "svijetu pokazuje prave boje života". Nadalje, pratitelji su iznosili svoja mišljenja o starenju, a jedan od korisnika Instagrama je istaknuo kako je sve "lagano i igra do četvrtog desetljeća života".

Podsjetimo, Amy Schumer je majka 4-godišnjeg sina Genea kojeg ima sa suprugom Chrisom Fischerom, a poznata je po tome što je iskrena sa svojim obožavateljima.

Naime, zvijezda filma "Kaos u glavi" otkrila je svoju "lošu tribal tetovažu" na leđima prošlog ožujka, a istog mjeseca je rekla da je njena "velika tajna" borba s kompulzivnim poremećajem čupanja kose. Također je otvoreno progovorila o estetskoj kirurgiji.

U prosincu 2021. Schumer je rekla svojim pratiteljima da je “pokušala staviti filere” u obraze, koje je zatim odbacila nakon što se našalila da je zbog tretmana izgledala kao Disneyjeva negativka Zlurada (Maleficent). Mjesec dana kasnije, Schumer je također otkrila da je podvrgnuta liposukciji nakon operacije uklanjanja maternice i slijepog crijeva radi liječenja endometrioze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:13