Rebel Wilson

Poznata komičarka pokazala srednji prst Putinu: ‘Na svim znakovnim jezicima ovo znači isto‘

Rebel se osvrnula na rusku invaziju tijekom ceremonije, a publika joj je aplaudirala kada je napravila nepristojnu gestu

Rebel Wilson

 Twitter

Na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada BAFTA, ceremoniji održanoj u londonskome Royal Albert Hallu, konačno su se okupile slavne zvijezde, nakon štoo je prošle godine ceremonija održana virtualno zbog pandemije koronavirusa.

Voditeljica ovogodišnje svečanosti bila je australska glumica i komičarka Rebel Wilson, koja je tijekom svečanosti ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu pokazala srednji prst.

Rebel se osvrnula na rusku invaziju tijekom ceremonije, a publika joj je aplaudirala kada je napravila nepristojnu gestu gledajući u kameru i obrativši se Putinu.

"Na ovom događanju dva su različita tumača, jedan za američki znakovni jezik, a drugi za britanski znakovni jezik. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo znači isto za Putina", rekla je glumica i komičarka prije nego što je podignula srednji prst prema kameri.

Mračni vestern "Šape pasje" (The Power of the Dog) u nedjelju je osvojio dvije najznačajnije nagrade na ovogodišnjoj dodjeli filmskih nagrada BAFTA, onu za najbolji film i za najbolju režiju koju potpisuje Jane Campion, a znanstveno-fantastični ep "Dina" osvojio je najviše nagrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 11:41