LIJEPA VIJEST

Poznata manekenka objavila da je ponovno trudna, dvije godine nakon tragičnog gubitka sinčića: ‘Puna sam nade‘

- Radost je ponovno ispunila naš dom i srca, napisala je uz fotografije na kojima je pokazala trudnički trbuščić

Chrissy Teigen, John Legend i kći Luna

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Američka manekenka Chrissy Teigen i njen suprug John Legend očekuju dijete, dvije godine nakon što su izgubili sinčića.

Teigen je na svom Instagram profilu objavila dvije fotografije na kojima pozira u prozirnom donjem rublju, pokazujući svoj trudnički trbuščić.

- Posljednjih nekoliko godina obilježile su mutne emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca, napisala je u opisu fotografija.

Objasnila je kako je oklijevala oko objave trudnoće zbog gubitka sinčića Jacka koji je preminuo u listopadu 2020., ali je opisala kako se nosi s tim emocijama.

- I dalje sam nervozna nakon svakoga pregleda, ali za sada je sve savršeno i lijepo. Osjećam se nevjerojatno i puna sam nade, nastavila je.

U jesen 2020., dok je Teigen bila trudna s Jackom, manekenka je hospitalizirana i morala je primiti transfuziju krvi nakon što je iskrvarila.

Kasnije je objavila da je njihova obitelj doživjela tragediju i da Jack nije uspio preživjeti.

- Jako mi je žao što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo tako teško, da ti nismo mogli dati dom koji ti je trebao da preživiš. Uvijek ćemo te voljeti, napisala je tada Teigen.

Nešto više od godinu dana kasnije, objavila je da umjetnom oplodnjom ponovno pokušavaju dobiti dijete. Ona i Legend su, inače, već roditelji dvoje djece; šestogodišnje Lune i četverogodišnjega Milesa.

Jednom prilikom prozvala je svoje pratitelje da je ne ispituju je li trudna, dodavši kako će ih obavijestiti o svojoj trudnoći ako do nje dođe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:11