NITI KAPI 365 DANA

Poznata manekenka objavila emotivnu ispovijest o godinu dana bez alkohola: ‘Oči kao da su mi nestale‘

Američka manekenka rekla je da se okrenula alkoholu zbog svoje tjeskobe

Chrissy Teigen, John Legend i kći Luna

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

Poznata američka manekenka Chrissy Teigen, koja je više puta javno progovorila o svojim problemima s alkoholom, danas je proslavila godinu dana trijeznosti.

Tim povodom na svom je Instagramu objavila video na kojem je sa svojom obitelji.

Teigen, njezin suprug, pjevač John Legend, te njihova djeca, šestogodišnja Luna i četverogodišnji Miles, na odmoru obilaze kulturne znamenitosti.

U opisu videa Teigen je ispisala ispovijest o svojim danima opijanja te je sa svojim mnogobrojnim pratiteljima podijelila da se ‘osjeća jako dobro‘ otkako je trijezna.

- Niti kap alkohola u 365 dana! Nekada mi nedostaje osjećaj otkačenosti i bezbrižnosti, ali da budem iskrena, pred kraj, ionako mi više nije pružao onaj zabavni osjećaj, napisala je.

Manekenka je rekla kako je ‘pila kako bi se riješila tjeskobe‘ iako je primijetila da su ti osjećaji kasnije ‘uglavnom nestali‘ kada je prestala piti prošle godine.

- U svakom slučaju, osjećam se jako dobro, iako nekada budem jako frustrirana kada se osvrnem na dane kojih se zbog alkohola ne sjećam, podijelila je Chrissy sa svojim pratiteljima.

Manekenka je zatim navela neke trenutke u svom životu kojih se ne sjeća dobro.

- Pila sam u jednom kafiću i zaspala dok je kuhar Outback Steakhousea, u mojoj kući, učio moje prijatelje kako napraviti cvjetajući luk. Voljela bih da sam tada bila budna, istaknula je Chrissy.

- Voljela bih da se sjećam bilo koje dodjele nagrada. Postoje fotografije velikih trenutaka u mom životu gdje mi oči izgledaju kao da su nestale, objašnjava.

- Iako, iskreno, još uvijek ne znam hoću li ikada više popiti piće, znam da više nikada ne želim biti takva. Ružne snove pokušat ću riješiti na terapiji, bez alkohola, zaključila je Teigen.

Objava je prikupila više od 300 tisuća lajkova, a veliki broj njenih pratitelja čestitao joj je na godinu dana trijeznosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 01:08