‘POMOZITE JOJ!‘

Poznata manekenka zaprepastila fotosessionom na plaži: ‘Što reklamira? Izgladnjivanje?‘

Mnogi su se zabrinuli za njezino zdravstveno stanje. Izgleda vrlo slabašno i krhko. Sve su joj kosti i zglobovi iskočili...
Ludi Delfino
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Brazilski model, 36-godišnja Ludi Delfino, kolegica i jedna od najboljih prijateljica 40-godišnje Alessandre Ambrosio, koju redovito možemo vidjeti na modnim pistama, a surađivala je i s velikim brendovima kao što su Victoria's Secret, Target, TJ Maxx, Forever 21 te mnogi drugi, šokirala je javnost svojom pojavom.

Zašto?

Ova manekenka i holistička trenerica koja je krasila naslovnice časopisa kao što su GQ magazine, Genlux, The Atlanta i Miami Magazine dan je provela na kalifornijskoj plaži, pozirajući u različitim bikinijima na obali Pacifika.

U Santa Monici je bila u društvu kolegica i prijateljica, među kojima je bila i njezina mnogo poznatija sunarodnjakinja, Alessandra Ambrosio. Osim senzualnog poziranja uz ocean, manekenke su u oskudnim kupaćim kostimima pozirale i igrajući odbojku na pješčanoj plaži.

Iako prizor atraktivnih manekenki u vrućim bikinijima nikoga nije ostavio ravnodušnim, mnogima je pogled pobjegao upravo na Ludi. No ne zbog seksepila, već zbog brige.

image
Modeli među kojima su Ludi Delfino i Alessandra Ambrosio na plaži igraju odbojku
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Na paparazzo fotografijama Ludi izgleda ispijeno i ekstremno mršavo, stoga su se mnogi zabrinuli za njezino zdravstveno stanje. Izgleda vrlo slabašno i krhko. Sve su joj kosti i zglobovi iskočili, posebice rebra.

S druge strane, pak, mnogi se pitaju što ona u takvom stanju reklamira? Snima li reklamu za izglađivanje budući da njezino fizičko stanje odašilje apsolutno pogrešnu, čak i zabrinjavajuću poruku o tjelesnim proporcijama.

Podsjetimo, osim što je manekenka i trenerica, Ludi je i uspješna poslovna žena koja je odlučila zaraditi upravo na kupaćim kostimima, a ranije se hvalila utreniranom, utegnutom figurom.

U jednom fotosessionu, promijeni stotinjak bikinija, stoga dobro zna kakvi su modeli, boje i tkanine udobni, praktični i atraktivni.

U suradnji s prijateljicom i stilisticom Jordyn Pressler pokrenula je vlastitu liniju kupaćih kostima – Ellejay.

- Udružili smo se kako bismo napravile bikinije koji ne samo da izgledaju seksi već nevjerojatno pristaju svim ženama – rekla je Delfino za Bikini.com.

Što je najbolje u poslu modela, pitali su je.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Svi se prema vama sjajno ponašaju – rekla je Ludi pa je otkrila i najčudniju stvar u svom poslu.

- Ljudi misle da imate lak posao, ali zapravo je često jako teško – rekla je Ludi koja je kao model koji obećava otkrivena u dobi od 15 godina, a debitirala je nedugo potom na Tjednu mode u Sao Paulu.

Ispričala je i kako se našla u svijetu modelinga.

- Bila sam super visoka, mršava i vrlo sramežljiva kao dijete, pa me mama odlučila upisati na tečaj manekenstva s nadom da ću se naviknuti biti pred ljudima i da će mi pomoći u pravilnom držanju tijela. To je bilo u mom rodnom gradu Criciúma, u Brazilu. Bila sam jako dobra na tečaju pa su me nakon samo tri mjeseca poslali u Sao Paulo kako bih se sastala s velikim agencijama! Srećom moja je karijera krenula prilično brzo. Preselila sam se u Sao Paulo i počela putovati u Japan, Kinu, Koreju itd. Nakon toga radila sam po cijeloj Europi, a na kraju i u SAD-u. To je bilo posljednje mjesto na kojem sam završila zbog manekenstva. Odmah sam se zaljubila u ovu zemlju. Jednom kad sam se preselila u Los Angeles, odmah sam znala da ga želim učiniti svojim domom. Trebalo mi je vremena da ovdje stvorim svoje klijente, ali sada kad ih imam, nevjerojatno je. Volim kalifornijski način života jer je toliko sličan načinu na koji živimo u Južnom Brazilu – kazala je Ludi za Homebodii.com.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Udala se 2012. za redatelja Erica Chambersa. Priznala je u jednom intervjuu da naprosto obožava provoditi vrijeme kod kuće.

- To je zato što se volim družiti sa suprugom. Najbolje nam je zajedno – rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 16:41