ROĐENA U DŽUNGLI

Poznata pjevačica (42) preminula nakon liposukcije i smanjivanja grudi: ‘Jako smo potreseni‘

Pjevačica je umrla šest dana nakon što je podvrgnuta kirurškom zahvat, a platila ga je navodno preko 4000 eura

Dani Li

 Screenshot/YouTube

Brazilska pop pjevačica Dani Li, rođena kao Danielle Fonseca Machado, preminula je nakon komplikacija nastalih tijekom liposukcije.

Pjevačica, koja je kao dijete sudjelovala na talent showovima u rodnom gradu, u petak je operirana. Doznaje se da je otišla na liposukciju trbuha i leđa, kao i na smanjenje grudi. Nažalost, tijekom zahvata je zadobila komplikacije te je morala hitno biti prevezena u bolnicu. Kako tvrdi njen suprug, pjevačica je umrla šest dana nakon što je podvrgnuta kirurškom zahvatu, a platila ga je navodno preko 4000 eura.

Ova 42-godišnjakinja postala je poznata u Brazilu nakon svog hita ‘‘Eu sou da Amazonia‘‘ (Ja sam iz Amazone). Naime, i rođena je u Afuu, u amazonskoj džungli, i počela je pjevati kada je imala pet godina. Nakon što je sudjelovala na talent showovima u rodnom gradu, sa 17 godina preselila se u Macapu. Posljednju pjesmu objavila je prije samo dva mjeseca.

- Jako smo potreseni zbog svega ovoga. Pokop će biti u subotu - rekao je lokalnim medijima njezin suprug Marcelo Mira, s kojim ima 7-godišnju kćer, piše NDTV. Nakon njezine smrti, obitelj je također podijelila na svom Instagram profilu da će se ceremonija održati u većem prostoru za one koji žele izraziti sućut i oprostiti se od popularne pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 07:44