‘OVO JE NEUGODNO‘

Poznata pjevačica izbjegla veliki gaf na pozornici: ‘Skoro sam vam pokazala grudi!‘

Poteškoće s odjećom tijekom izvođenja pjesme ‘Love Is Embarrassing‘ počinju postajati trend

Olivia Rodrigo

 Screenshot/TikTok/

Izvodeći pjesmu "Love Is Embarrassing" u Londonu, pop zvijezda Olivia Rodrigo imala je problema sa svojom odjećom i cijela je situacija mogla ispasti katastrofalno.

Naime, njen kožni grudnjak otkopčao se straga i skoro potpuno pao, no ona je situaciju spasila na najprofesionalniji mogući način. Usred spomenute pjesme, Olivijin se top kreno raspadati, no ona je vješto stala, a jedna od njezinih plesačica je uskočila u pomoć. Usprkos svemu, Rodrigo nije prestala izvoditi kompliciranu koreografiju, i omogućila je plesačici da istovremeno popravi njenu odjeću dok je slijedi pozornicom.

- Ovo je je**** neugodno - rekla je Rodrigo nakon pjesme kroz smijeh. Razne snimke zabilježile su kako trči s pozornice da bi konačno popravila top nakon što je pjesma završila.

- Skoro sam vam pokazala grudi, ali sad je u redu! - naglasila je 21-godišnja pjevačica.

Inače, poteškoće s odjećom tijekom izvođenja pjesme "Love Is Embarrassing" počinju postajati trend. U ožujku je jedna od Olivijinih plesačica također imala sličan problem kada joj se korzet odvezao tijekom iste te pjesme, ali baš kao i Rodrigo, plesačica je držala svoj gornji dio i ipak završila energičnu koreografiju, bez greške, i to do kraja pjesme. Čak je to i odigrala kao da je dio koncerta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 11:40