BIZARNI ISPAD

Poznata pjevačica se obrušila na Disneyjev hit: ‘Kakvo je ovo s*anje? Odreći se svega zbog muškarca?‘

Obožavatelji su se na Twitteru zapitalli je li britanska pjevačica prije remakea uopće gledala originalni film, koji je davno hvalila

Paloma Faith

Paloma Faith ne slaže se sa svime što se događa pod morem, podrugljivo je zaključio Page Six. Naime, britanska pjevačica nakon što je u kinima pogledala Disneyev remake filma "Mala sirena" u kojem se pojavljuje Halle Bailey kao Ariel, sirena koja se zaljubljuje u princa Erica (Jonah Hauer-King), obrušila se na poruku filma.

"Upravo sam gledala novu malu sirenu sa svojom djecom i premda mislim da Halle ima dobru izvedbu, a film odličan izbor glumaca, kao majka djevojčica ne želim da moja djeca misle da je u redu odreći se svog glasa i svoje moći zbog muškarca. Kakvo je ovo s*anje? Sigurno ne nešto čemu želim da se podučavaju buduće generacije žena." napisala je Faith (41) u svom Instagram storyju koji je u međuvremenu izbrisan.

image

Paloma Faith

Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Obožavatelji su na Twitteru podijelili svoja razmišljanja o Faithinim primjedbama, a nekoliko njih se zapitalo je li uopće gledala originalni film "Mala sirena", koji je objavljen 1989.

"Zar nije vidjela original? Zašto biste vodili svoje dijete u kino, a da ne znate opis, pogotovo kad je film prethodno bio crtić... čini mi se da je njezin problem nešto drugo.", napisao je jedan obožavatelj.

"Doslovno je mala sirena ista kao originalna djevojka.", dodao je drugi. Treći je upitao: "Zar nije bila svjesna radnje prije nego što je kupila kartu? Ovo nije novi film." Drugi obožavatelji istaknuli su kako se Ariel nije odrekla svog glasa zbog muškarca, već da bi bila čovjek.

image

‘Mala sirena‘

Walt Disney Co./Everett/Profimedia/Walt Disney Co./everett/profimedia

"Arielle doslovno pjeva ‘dio tvog svijeta‘ prije nego što uopće zna da princ postoji. Već je originalni film imao snažnu poruku o neovisnoj ženi.", tvitala je jedna osoba.

Iako nije jasno je li Faith vidjela originalni Disneyjev film, obožavatelji su iskopali njezin stari tweet iz 2019. u kojem je napisala: "Kad narastem, želim biti mala sirena."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:38