KATIE PRICE

Poznata starleta šokirala novim licem, sva se raspada: ‘Oduševljena sam! I ne, nisam ovisna o operacijama‘

Grudi je operirala 12 puta, a za botoks kaže kako na nju više niti ne djeluje - ubrizgavala ga je ‘bezbroj puta od 30. godine nadalje‘
Katie Price
 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bivši model, starleta i reality zvijezda Katie Price (43) nedavno je bila u Turskoj gdje se podvrgnula nizu kozmetičkih zahvata, uključujući brazilskom podizanju stražnjice i liposukciji, a odradila je i neke korekcije na licu - "sredila" je oči i usne te se riješila podbratka. Majka petero djece novim izgledom odmah se pohvalila na društvenim mrežama.

- Još sam malo natečena, prošla su tek dva tjedna od zahvata, ali sve u svemu, oduševljena sam rezultatima i ne, nisam ovisna o estetskim operacijama - rekla je Kate obraćajući se fanovima koji nisu skrivali svoju zabrinutost za njezino zdravlje.

- Molimo te, nemoj više ništa raditi na sebi - poručili su joj.

- To vam je poput automobila - ako dobije ogrebotinu ili udubinu, popravite je. E baš tako ja postupam sa svojim tijelom. Ne trudim se izgledati mlađe i definitivno ne želim taj izvanzemaljski, nakazni izgled. Operacije nisu zabavne, bolne su i nepovratne... Definitivno nisam ovisna, ali ako ljudi žele reći da imam tjelesnu dismorfiju, slobodno, samo dajte! - izjavila je bujna zvijezda, koja je u petak bila gošća u TV emisiji "Good Morning Britain".

Katie je svojedobno samu sebe prozvala "veterankom kirurgije" - prije putovanja u Tursku, imala je tri faceliftinga i triput je bila na liposukciji, grudi je operirala barem 12 puta, a za botoks kaže kako na nju više niti ne djeluje - naime, ubrizgavala ga je "bezbroj puta od 30. godine nadalje".

Katie je u "Good Morning Britain" objasnila kako se željela transformirati nakon što je prošle godine u bizarnoj nesreći u tematskom parku u Turskoj slomila obje noge.

image
Katie Price (2005.)
Jenny Roberts/Newscom/Profimedia

- Bila sam frustrirana zbog svog izgleda, nakon šestosatne operacije stopala i gležnja osam mjeseci provela sam u invalidskim kolicima, morala sam ponovno učiti hodati... Udebljala sam se, ništa od odjeće nije mi odgovaralo, nisam se tako nikad osjećala, osim u trudnoćama - požalila se.

Kad joj je voditeljica rekla da se može smršavjeti i bez odlazaka pod nož, Price je odgovorila: "Pokušala sam sa zdravom prehranom, jednostavno nije išlo".

image
Katie Price (2011.)
Wan/Mavrixphoto/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:26