VRUĆE LJETO

Poznate ljepotice uvele su novi trend za plažu koji je postao viralan: Neke su ga prigrlile, što vi kažete?

Upravo je Kendall Jenner, poznati supermodel, dala ideju kako transformirati bikini, poigravši se s njim još 2020.

Kylie Jenner

 Therealspw/mega/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Therealspw/mega/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ako ovog ljeta želite biti moderni na plaži - okrenite naopako gornji dio bikinija. Riječ je o trendu koji su podržale Kylie Jenner i Ashley Graham objavivši svoje fotografije na društvenim mrežama koje su odmah postale viralne.

Web stranica Popsugar analizirala je ovu novu modu za plažu koja pohvalno za promjenu ništa dodatno ne košta, zaključivši kako i ovog puta iza toga stoji klan Kardashian-Jenner. Zapravo upravo je Kendall Jenner, poznati supermodel, dala ideju kako transformirati bikini, poigravši se s njim još 2020. Ljepotica je vezice svog gornjeg dijela bikinija prekrižila na prsima i svezala oko vrata te tako postigla još atraktivniji dekolte. Ubrzo su je u tome podržale i sestre Kyle Jenner i Kourtney Kardashian te i one svezale na isti način bikini. U međuvremenu su se i drugi modeli, ali i kreatori počeli poigravati bikinijem okrenuvši ga naopako, što su isprobale i Hailey Bieber te Elsa Hosk.

Ashley Graham i Addison Rae uvele su ovu modu u 2023., učinivši je dodatno popularnom.

Kada je pak prije nekih mjesec dana Kylie Jenner odjenula svoj metalik narančasti bikini pritom naopako prekriživši vezice na prsima, reklamirajući za Kylie Cosmetics liniju balzama za usne, sudeći po reakcijama, bilo je jasno da su moćne influencerice uspjele nametnuti svoj trend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:18