OBOLIO IZMEĐU DVA NASTUPA

POZNATI AMERIČKI REDATELJ DOŽIVIO TEŠKI SRČANI UDAR 'Lijeva strana srca mi je bila potpuno blokirana. Da nisam odmah otišao u bolnicu, umro bih'

 
 Kevin Smith / FACEBOOK

Poznati američki redatelj, glumac, spisatelj i govornik Kevin Smith (47) (Trgovci, Proganjajući Amy, Dogma) objavio je putem svojeg Facebook profila da je u nedjelju između dva komičarska nastupa u Glendaleu u Kaliforniji doživio srčani udar. Smith je napisao da mu je liječnik, nakon što mu je spasio život, rekao da mu je jedna od arterija na lijevoj strani srca bila potpuno blokirana.

"Pokušao sam odraditi odličan nastup (u nedjelju navečer), ali sam, čini se, pretjerao", započinje svoju objavu Smith. "Nakon prvog sam se nastupa osjećao loše. Malo sam povratio, međutim to mi nije pomoglo. Ubrzo nakon toga sam se počeo znojiti i prsa su mi postala teška. Ispada da sam pretrpio teški srčani udar."

Smith je rekao da mu je rečeno da bi sigurno umro da nije otkazao drugi nastup i otišao u bolnicu.

"Za sada sam još uvijek iznad zemlje!", dodao je Smith te je iskoristio ovu priliku da naglasi da se te večeri suočio sa svojim najvećim strahom. "Dok su mi rezali preponu kako bi mi ugurali stent, bio sam miran. Živio sam dobar život i shvatio sam da sam zadovoljan. Je, nedostajao bi mi moj život, ali sam ukupno gledajući bio OK s ovakvim krajem."

Smith je u nedjelju 25. veljače trebao snimiti dva nastupa u kazalištu Alex u Glendaleu u Kaliforniji. Drugi je nastup nakon Smithove hospitalizacije otkazan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:09