UDARAC ISPOD POJASA

Poznati borac dotaknuo dno: Javno objavio golišavu fotografiju zaručnice svog rivala!

Unatoč tomu što mu je uručena tužba zbog objavljenog sadržaja, Dillon Danis nastavlja s provokativnim objavama

Dillon Danis, Nina Agdal i Logan Paul

 Profimedia/

Kontroverzni MMA borac Dillon Danis i američki influencer te profesionalni hrvač Logan Paul suočit će se u borilačkom ringu 14. listopada u Manchesteru, to znaju svi ljubitelji borilačkih sportova, ali već neko vrijeme traje njihova borba na jednom drugom polju.

Danis se na društvenim mrežama izrugivao s Pauolovom zaručnicom, modelom Ninom Agdal otkako je ovog ljeta najavljena njihova borba za listopad. Agdal i Paul zaručili su se u srpnju ove godine.

U brojnim objavama na ovu temu Danis je nazivao Ninu „k*rvom”, objavljivao isječke iz njezinih izjava, video gdje plače, fotografije s drugim muškarcima, ali i neke očito fotošopirane fotografije s ciljem izrugivanja...

Zbog navedenih objava Agdal je pokrenula sudsku tužbu protiv Danisa, a on se nije pojavio na saslušanju u vezi sa zabranom prilaska koju je Agdal zatražila, piše MMAfighting.com.

„Njemu i svim osobama koje aktivno sudjeluju s njim zabranjeno je objavljivati ‘seksualno eksplicitne fotografije‘ Agdal bez njezina dopuštenja”, odlučila je sutkinja tada, piše MMAfighting.com.

Agdal tvrdi da je Danis objavio „prezirne” stvari o njoj više od 250 puta otkako je najavljena borba. Zbog toga je doživjela „poniženje, emocionalne probleme i ugrožavanje ugleda”.

Bivši model Victoria‘s Secreta navela je da je jedna Danisova objava, podijeljena 11. kolovoza, čak prekršila federalni i državni zakon. Tražila je neodređenu odštetu – ipak, ne traži manje od 150 tisuća dolara po kršenju zakona koji brani dijeljenje intimnih fotografija.

Od 18. rujna Danis ima 21 dan da odgovori na tužbu. Ipak, čini se da ga tužba ne smeta jer aktivno nastavlja dijeliti sadržaje o Agdal. Dan nakon uručenih papira za tužbu objavio je fotografiju koja prikazuje gotovo golu Ninu.

Četiri dana nakon uručenja tužbe objavio je njezinu golu fotografiju.

Uz niz fotografija u kojima se izruguje Nini i Paulu, Danis je nagovještavao u nekim svojim objavama da ima još provokativnije fotgrafije koje bi mogle uzrokovati još veće probleme.

„Imam najluđu fotografiju Nine koja postoji, ali ako je podijelim, događaj će biti otkazan 10000%”, napisao je Danis 20. kolovoza.

Istog dana napisao je još jednu objavu slične tematike, koja se možda odnosi na istu fotografiju.

„Ako objavim ovu fotografiju, to bi okončalo borbu, njegove zaruke, a možda bih i ja završio u zatvoru” napisao je uz smajlić koji plače od smijeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:49