OPERACIJA ABDOMENA

Poznati doktor komentirao zdravlje Kate Middleton: ‘Nećemo je vidjeti vjerojatno do Uskrsa...‘

U utorak je princeza od Walesa operirala abdomen i oporavlja se, a povratak dužnostima predviđen je za dva mjeseca

Kate Middleton

 James Whatling/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/the Mega Agency/profimedia

Supruga princa Williama, princeza od Walesa Kate Middleton podvrgnuta je operaciji abdomena. Mnoge je zabrinula ta vijest, ali radi se o planiranoj operaciji. Predviđa se da će provesti dva tjedna na oporavku u bolnici. Operacija je provedena mirno uz prisustvo svih raspoloživih stručnjaka, piše Daily Mail.

"Princeza od Walesa svjesna je toga da će ova objava izazvati velik interes te se nada da će javnost shvatiti njezinu želju da se sve odvija na što uobičajeniji način zbog dobrobiti njezine djece. Njezina je želja i da svi medicinski podaci o zahvatu ostanu privatni", stoji u priopćenju iz njezina ureda.

Doktor Martin Scurr za Daily Mail komentirao je zdravstvene okolnosti princeze. Inače Kate ima 42 godine i vrlo je aktivna, a rodila je troje djece bez ikakvih komplikacija. Ne zna se o kakvoj se točno operaciji radi, ali abdominalna operacija kod žena ove dobne skupine prilično je neuobičajena. Može se raditi o operaciji slijepog crijeva, žučnih kamenaca, cisti jajnika, histerektomiji ili operaciji hernije koju čak i aktivne žene u formi mogu razviti, piše doktor.

image

Princeza Kate Middleton i princ William

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princezi je savjetovan odmor i da na puna dva mjeseca izostane sa svih službenih dužnosti. Pretpostavlja se da se "vjerojatno neće vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa".

Kate dosad nije imala problema sa zdravljem za koje je znala javnost, a Daily Mail otkriva kako još od djetinjstva ima ožiljak na lijevoj strani glave zbog ozljede koja joj se dogodila. Nalazi se ispod kose, stoga se gotovo nikad ne može primijetiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 02:47