ŽELI JOŠ DJECE

Poznati glazbenik: ‘Posvojenje je najljepša stvar na svijetu, ali kćeri još nećemo reći da je posvojena‘

Rhett i supruga Lauren uz posvojenu Willu imaju tri biološke kćeri, a žele barem još jedno dijete

Thomas Rhett i Lauren Akins

 Profimedia

Thomas Rhett (32), country glazbenik pet puta nominiran za nagradu Grammy, i njegova supruga Lauren Gregory Akins, pričekat će da njihova kći Willa Grey (6) napuni 10 godina prije no što joj kažu sve o njezinu posvojenju. Iako Willa već sada ima mnogo pitanja, ponajviše zbog činjenice da je jedina crnkinja u obitelji, par je odlučio pričekati sa svim činjenicama o posvojenju i pričama o zemlji u kojoj je rođena.

image

Glazbenik Thomas Rhett i supruga Lauren

Rick Diamond/Getty Images/Profimedia

Rhett je to izjavio gostujući na podcastu Making Space, poznate američke novinarke Hode Kotb koja i sama ima dvije posvojene kćeri.

On i Lauren su kćer, rođenu u Ugandi usvojili kada je imala dvije godine. Lauren, naime, već dugo surađuje s kršćanskom neprofitnom organizacijom Love One International, koja raznim humanitarnim aktivnostima pomaže obiteljima u Ugandi. Jednom je prilikom izjavila da je znala da je Willa njezino dijete, od prvog trenutka kada ju je ugledala.

Rhett i njegova supruga upoznali su se u osnovnoj školi, a počeli su hodati u srednjoj. U braku su devet godina a osim Wille koju su posvojili 2018. godine, imaju tri biološke kćeri, Adu (4), Lennon Love (2) te četveromjesečnu Lillie Carolinu. A planiraju imati još barem jedno, biološko ili posvojeno.

- Od dana kad smo se vjenčali, govorila je kako želi imati petoro djece i ja sam se složio s njom. Samo sam je zamolio da pričekamo neko vrijeme i tako je i bilo - rekao je glazbenik koji posvajanje smatra "najljepšom stvari na svijetu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:27