STRAŠNA TRAGEDIJA

Poznati glumac iz serije Cobra 11 poginuo u avionskoj nesreći: S njim su bile dvije kćerkice

Bili su na putu za otočnu državu Svetu Luciju, ali nedugo nakon polijetanja iz zračne luke, avion je pao u vodu

Christian Oliver

 Frazer Harrison/Afp

Službeno je potvrđeno da je glumac Christian Oliver jedan od žrtava avionske nesreće na Karibima, u kojoj su također poginule njegove dvije kćeri i pilot aviona, prenosi Daily Mail.

Bili su na putu za otočnu državu Svetu Luciju, ali nedugo nakon polijetanja iz zračne luke JF Mitchell u četvrtak, avion je pao u vodu na području St. Vincenta.

Iako još nisu poznati detalji poteškoća sa zrakoplovom koje su prouzrokovale njegov pad, lokalni mediji izvijestili su da je pilot nakon polijetanja javio da je u nevolji i da će se vratiti. To je bila njegova zadnja komunikacija sa zračnom lukom.

Nedugo nakon toga, nos aviona je zaronio i zrakoplov se srušio u vodu. U nesreći su poginuli Christian Klepser, poznatiji pod svojim umjetničkim imenom Christian Oliver, njegove kćeri Madita i Annik, koje su imale 10 i 12 godina, te pilot Robert Sachs.

Tijela su prevezena u St. Vincent gdje će se u mrtvačnici obaviti obdukcija kako bi se utvrdili detalji njihove smrti.

Tijekom svoje karijere, Oliver se pojavio u poznatim filmovima kao što su Speed ​​Racer i Valkyrie, a nedavno je imao ulogu u posljednjem nastavku franšize Indiana Jones.

Oliver glumi i u novom filmu Forever Hold Your Peace, koji je također producirao, a svoje posljednje scene snimio je 20. prosinca. Također je poznat po ulozi u kultnoj seriji ‘Cobra 11‘.

U intervjuu za lokalne medije, ribar koji je svjedočio nesreći i vidio kako avion tone na morsko dno, kritizirao je reakciju obalne straže.

- Objasnili smo im da ako odmah ne izvuku olupinu, postoji šansa da kasnije neće moći pronaći avion jer će otplutati zbog plime - rekao je.

image

Christian Oliver s obitelji

Chris Delmas/Afp

Rečeno im je da pričekaju službenike koji će tražiti tijela, ali ribari su ih svejedno pokušali sami izvući iz vode pomoću užeta.

Drugi svjedok nesreće rekao je da mu je avion privukao pažnju zbog neobičnog zvuka motora i propelera.

- Sve se ugasilo. Rekao sam prijatelju da će se srušiti, ali se avion ponovno podigao kao da je vratio snagu - prisjeća se.

Unatoč tome, kaže da je zrakoplov izgubio visinu letenja tijekom početnog kvara i da se učinilo kako ponovno gubi snagu dok je pilot pokušao ispraviti zaron.

- Kad je tonuo, nešto je eksplodiralo u vodi - nadodao je.

Tyrone Durham, umirovljeni časnik obalne straže također je za lokalne medije rekao da je svjedočio nesreći.

- Činilo se kao da je nestalo struje ili da je motor otkazao. Nije dosegao visinu za let pa se očito vraćao u zračnu luku, a onda je vjetar preuzeo kontrolu nad avionom i uronio je u vodu - rekao je Durham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:36