O ŽENIDBI I DJECI

Poznati glumac iznio mnogima šokantno mišljenje o aferama i braku: ‘Ne ovise isključivo o partneru ili seksu‘

Joshua Jackson glumio je u dva projekta koja istražuju nevjeru

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith

 Michael Tran/Afp/Profimedia

Joshua Jackson, koji je u braku više od tri godine, smatra da izvanbračne veze ne bi trebale prekinuti vezu između dvoje ljudi, prenosi Page Six.

- Mislim da se afera može oprostiti - rekao je glumac, koji je oženio Jodie Turner-Smith krajem 2019. u intervjuu objavljenom u nedjelju.

- Svi smo mi odrasli. Nitko ne želi biti prevaren i nakon prevare je potrebno popraviti itekako puno štete - istaknuo je.

Glumac poznat po ulozi u "Dawson‘s Creeku" dodao je da afere "ne ovise o partneru" ili "isključivo o seksu", već su kršenje pravila koje je "dublje" nego što mnogi razumiju.

image

Joshua Jackson i Jodie Turner-Smith

Javier Rojas/Zuma Press/Profimedia

Zanimljivo, ovaj je 44-godišnji glumac glumio je u dva projekta koja istražuju nevjeru: Showtimeovom "The Affair" i adaptaciji filma "Fatal Attraction" za male ekrane, čija je premijera na Paramount Plusu zakazana za 30. travnja.

Inače, prije nego što se vjenčao sa 36-godišnjom Turner-Smith, Jackson je deset godina hodao s glumicom Diane Kruger. Par se razišao 2016. zbog nagađanja da se on ne želi vjenčati niti imati djecu.

Kanadski glumac, koji sada dijeli trogodišnju kćer s Turner-Smith, rekao je za Sunday Times da je do promjene mišljenja oko braka i djece došlo "djelomično zbog godina".

- Dovoljno sam star da to mogu učiniti - rekao je, dodajući da se mentalna promjena odnosi i na "pronalaženje nekoga u pravom trenutku života".

- Da smo se Jodie i ja upoznali pet godina ranije, vjerojatno bismo imali žestoku aferu - objasnio je i dodao da za sve ostale stvari "jednostavno nije bio spreman".

- Nisam mislio da ću se ikada željeti oženiti - otkrio je.

image

Joshua Jackson i malena kći

Buzzipper/La.gossiptv/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jackson i glumica iz serije "Queen & Slim" upoznali su se preko zajedničkog prijatelja 2018., a u početku su inzistirali da je njihova romansa "ležerna". Međutim, priznao je Jackson, dvojac bi “svaki trenutak provodio zajedno i nalazio razloge da u isto vrijeme budu zajedno u drugim gradovima".

U srpnju 2021. godine, Turner-Smith je otkrila da je ona bila ta koja je u početku postavila sudbonosno pitanje, ali kasnije je otkriveno da je ipak, tradicionalno, on "kleknuo" Dobili su kćer Janie u travnju 2020., manje od godinu dana nakon što su se vjenčali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:53