VELIKA ŠTETA

Poznati glumac ostao bez kotača na skupocjenom autu: ‘Da, ovo je područje poznato po tome‘

Navodno, nitko ništa nije vidio, a nije bilo ni svjedoka ovom skupocjenom zločinu...

Owen Wilson.

 Lp/Coleman-rayner/Profimedia/Lp/Coleman-rayner/Profimedia

Poznatom glumcu Owenu Wilsonu su prošlog vikenda tijekom noći u Santa Monici ukradeni kotači s njegove Tesle, piše Fox.

Informaciju je potvrdila i policija.

- Nitko ništa nije vidio. Nije bilo svjedoka zločina - potvrdio je za Fox News poručnik Rudy Flores iz policijske uprave Santa Monice.

Šteta se procjenjuje na 4000 dolara, a policija provjerava jesu li sigurnosne kamere u susjedstvu možda zabilježile krađu ili nešto što bi im moglo poslužiti kao dokaz. 53-godišnji glumac navodno je parkirao vozilo ispred svoje kuće u jednoj otmjenoj četvrti, a "felge i gume" ujutro su nestale s automobila.

image

Owen Wilson na crvenom tepihu.

Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia/Paul Smith/Alamy/Alamy/Profimedia

Cijena Teslinih električnih vozila se kreće od 43.990 dolara, koliko košta osnovni model, pa do modela X Plaid, čija cijena s osnovnom opremom iznosi 119.990 dolara.

Šerif okruga Los Angeles, Alex Villanueva, nedavno je rekao: "Ovdje je isplativo počiniti zločin".

- Postoje ljudi izvan ovog okruga, izvan države, koji dolaze u Los Angeles kako bi pljačkali - rekao je Villanueva i dodao da su to "većinom strani državljani".

Prema podacima koje je objavio ured losanđeleskog šerifa, ubojstva su smanjena za 40 posto u odnosu na prošlu godinu; međutim, pljačke i teški napadi porasli su za više od 11 posto.

- Šerifi će uredno raditi svoj posao, uhitit će koga treba, pisati izvještaje, ali sve se raspada čim slučaj dođe do okružnog tužitelja - rekao je Villanueva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:59