PREDANOST

Poznati glumac pokazao kako se oporavlja nakon što je u nesreći slomio 30 kostiju: ‘Što god je potrebno‘

Glumac hita ‘Hawkeye‘ pokušava se oporaviti što prije nakon nesreće sa ralicom za snijeg i spreman je učiniti što god je potrebno da se oporavi

Jeremy Renner

 Instagram/Planet/Profimedia/

Jeremy Renner čini "što god je potrebno" kako bi se oporavio nakon nesreće koju je doživio s ralicom za snijeg u siječnju. Glumac iz hita "Hawkeye" slomio je tada više od 30 kostiju i pretrpio tupu ozljedu prsnog koša, piše Variety.

Renner je na Instagram Storyju objavio video kako vježba na sobnom biciklu, koristeći jednu nogu za pedaliranje uz pomoć alata nalik na motku.

image

Jeremy Renner

Screenshot/instagram/

"Što god je potrebno", stoji u naslovu, a pri tome pokazuje da stvarno tako misli. Na sljedećem slajdu, Renner je podijelio da radi i na svom mentalnom oporavku, objavivši fotografiju na kojoj se vidi da čita "The Book of Awakening" Marka Nepa.

image

Jeremy Renner

Screenshot/instagram/

Kao što smo već pisali na prvi dan nove godine, Renner je koristio svoj snježni plug kako bi pomogao nećaku da izvuče kamion iz snijega. Međutim, nekako ga je povuklo ispod vozila, a ta ralica teška sedam tona ga je pregazila. Zatim je helikopterom prebačen u bolnicu, gdje je ostao do 17. siječnja. Renner se sada oporavlja kod kuće i podvrgava se fizikalnoj terapiji.

image

Jeremy Renner

Instagram/jeremyrenner/

Renner je putem društvenih mreža obavještavao svoje obožavatelje o svom stanju, a istovremeno je promovirao svoju emisiju "Mayor of Kingstown", koja se trenutno emitira, i svoju nadolazeću Disney+ seriju "Rennervations", koja će pratiti glumca dok putuje svijetom.

Renner je 15. veljače otkrio obožavateljima kako izgleda iza kulisa nove serije, napisavši: "Iza kulisa na ‘Rennervations‘, uskoro na Disney+ diljem svijeta! Sada radimo s Disneyjem i Disney+ kako bismo pokrenuli ovu nevjerojatnu novu seriju. Više informacija slijedi."

Renner je dodao: "Hvala vam na strpljenju...dok radim na sebi."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:24