ČETVRTA SREĆA

Poznati glumac vjenčao se za 39 godina mlađu studenticu: ‘Između nas postoji nešto bezvremensko‘

Dennis i Laura vezu su potvrdili lani u svibnju, a zbog pandemije koronavirusa imali su skromnu ceremoniju
Dennis Quaid
 Flightrisk/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac Dennis Quaid (66) u tajnosti se vjenčao s 27-godišnjom Laurom Savoie u Santa Barbari, a ceremonija je održana u vili uz ocean.

Dennis i Laura vezu su potvrdili u svibnju prošle godine - par je u početku izazvao zgražanje javnosti, ali glumac je ubrzo svima odbrusio komentarom "kako ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti".

- Bila je najljepša mladenka na svijetu - rekao je Quaid o plavokosoj studentici koja je od njega mlađa 39 godina, a oboje su istaknuli kako je sve na njihovu vjenčanju bilo savršeno. Inače, Laura je Dennisova četvrta supruga.

image
Dennis Quaid
Nemo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Razliku u godinama ni ne primjećujemo, između nas postoji nešto bezvremensko... Mi smo partneri u ljubavi i životu općenito. To je ljubav, a ljubav uvijek pronađe način da vas iznenadi... I Laura i ja smo kršćani, a Bog je od samoga početka bio itekako prisutan u našoj vezi, mislim da odatle dolazi naša prava snaga - rekao je Dennis u intervjuu za časopis People. Savoie je pak dodala kako joj se na suprugu najviše sviđa njegova zrelost.

- Cijenim i njegovu mudrost... Oboje smo morali proći kroz određene stvari kako bismo postali ovo što jesmo, sad smo spremni jedno za drugo - izjavila je 27-godišnjakinja.

Quaid je prvo bio u braku s glumicom P.J. Soles, od 1978. do 1983. godine. Najpoznatiji je njegov brak s glumicom Meg Ryan od 1991. do 2000., a imaju i sina Jacka. Treća supruga bila mu je agentica za nekretnine Kimberly Buffington s kojom se vjenčao 2004. godine na svom ranču, a dobili su i blizance putem surogat-majke. No idila nije potrajala i Kimberly je predala papire za razvod 2012.

Glumac poznat po ulogama u filmovima 'Zamka za roditelje' i 'Početnik' vjenčao se sa svojom izabranicom još početkom lipnja na intimnoj ceremoniji, bez prisustva obitelji i prijatelja. Kako je otkriveno, vjenčanje u Santa Barbari desilo se spontano. Naime, planirana je velika svadba na Havajima, ali izvanredna situacija zbog pandemije koronavirusa natjerala je ovaj par na skromniju ceremoniju.

image
Dennis Quaid
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 01:05