JASON I LISA

Poznati glumački par objavio da prekida nakon 16 godina: ‘Oslobađamo jedno drugo‘

‘Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno nastaviti sa svojim životima‘

Jason Momoa i Lisa Bonet 

 Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon 16 godina provedenih zajedno, rastaju se Jason Momoa i Lisa Bonet. Da je njihovoj ljubavi došao kraj, objavili su na društvenim mrežama.

'Svi smo osjetili pritisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija je na putu i naša obitelj nije izuzetak. Osjećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju', stoji u objavi na Instagramu.

'Odlučili smo s javnosti podijeliti vijest da se rastajemo. Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno nastaviti sa svojim životima', napisali su.

'Ljubav među nama nastavlja rasti i razvijati se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo postati. Na taj način učimo djecu što je sve moguće', stoji, između ostalog, u objavi uskoro bivšeg para.

Lisa i Jason upoznali su se 2005. u jednom jazz klubu. Lisa je tada već bila poznata glumica koja se proslavila kao Denise Huxtable u popularnoj seriji 'The Cosby Show', a 12 godina mlađi Jason slavu je stekao glumeći Khala Droga u 'Igri prijestolja' i filmu 'Aquaman'.

"Imao sam osam godina i vidio sam je na TV-u. Pomislio sam: 'Mama, želim jednu takvu'", ispričao je Momoa Jamesu Cordenu u "The Late Late Showu" 2017. godine i dodao: "Pratit ću te ostatak svog života i osvojit ću te."

Na kraju je u tome i uspio - osvojio je 12 godina stariju Lisu, a prvo zajedničko dijete, kćer Lolu, dobili su 2007. godine. Godinu dana kasnije stigao je i sin Nakoa-Wolf. Momoa je pomogao odgojiti i Bonetinu kćer iz prvog braka s Lennyjem Kravitzom, glumicu Zoë Kravitz. Momoa i Lenny također su postali vrlo bliski te su jedan drugoga nazivali 'braćom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:48