ZLOGLASNA ARENA

Poznati pjevač na udaru: ‘Uoči obljetnice bombaškog masakra fanove je 20 minuta držao u mraku! Bili su prestravljeni‘

Glazbenik je naglo prekinuo koncert na kojem je najavio kao gošću Madonnu i tek naknadno objasnio da ima problema s glasom i misterioznim virusom

Sam Smith 

 Paul Bergen/Afp

Obožavatelji Sama Smitha ostali su prestravljeni nakon što je njegov nastup u Manchesteru naglo prekinut i obavijen tamom nakon samo četiri pjesme. Nekoliko sati prije toga fanove je oduševio najavljujući Madonnu kao gošću iznenađenja na pozornici.

Ali stvari su krenule po zlu kada je Sam otpjevao samo nekoliko pjesama tijekom kaotične noći u Manchester AO Areni, prije nego što se činilo kao da je došlo do nestanka struje, a dvorana je ‘evakuirana‘ zbog tehničkih problema. Šokirani obožavatelji otkrili su da im je rečeno da se vrate u foaje.

Kad je red napokon opet uspostavljen, Sam se dulje vrijeme nije pojavio na pozornici, a ranije najavljenoj Madonni nije bilo ni traga, ni glasa.

Navodno je bila riječ o virusu s kojim se bore i zbog toga je nestala svaka mogućnost zajedničkog nastupa.

Uznemireni obožavatelji bili su razočarani, posebno jer se sve to odvilo samo šest dana uoči godišnjice tragedije s bombom na koncert Ariane Grande.

"Sam Smith i AO Arena, jednostavno nije u redu. Moj 13-godišnjak je sjedio sa mnom u mraku 20 minuta prije idućih 20 na svjetlu, a bilo je to gotovo na isti dan kad su se dogodile grozne stvari. Ti si nas natjerao da sjedimo u mraku, iskreno se nadam da je Sam dobro, ali dovraga, sve je loše odigrano", komentirao je jedan od fanova na Twitteru, a drugi je dodao: "Svjetla su se ugasila, bez ikakvog objašnjenja. Koliko je to moralo biti strašno za obožavatelje u AO Areni Manchester, samo nekoliko dana uoči šeste godišnjice pogibije 22 ljudi".

"Toliko je neobazriv način na koji je publika saznala o čemu je riječ. Posebno zbog šeste godišnjice napada u Areni. Obavjestite ih", naglasio je još jedan korisnik.

Bilo je i onih koji su nagađali razloge ‘iznenadnog‘ otkazivanja, a neki su molili da se nastup odgodi.

U svakom slučaju, nastup je završio s otpjevanih tek nekoliko pjesama, a Sam Smith je na društvenim mrežama otkrio kako se nešto "uistinu loše" događa s njihovim glasom.

"Iskreno, ne znam što bih rekao. Borio sam se s virusom prije nekoliko tjedana i od tada smo putovali diljem Europe i imali tako nevjerojatne nastupe. Danas na tonskoj probi osjećao sam se dobro i bio sam tako uzbuđen što ću večeras prirediti Manchesteru nevjerojatan show, s posebnim gostom iznenađenja na kraju. Tijekom svoje treće pjesme primijetio sam da nešto nije u redu s mojim glasom. Molio sam se da se to samo moj glas budi za nastup, ali na četvrtoj sam pjesmi osjetio da nešto stvarno nije u redu. Sišao sam s pozornice i pokušao sve da vratim glas u pogon, ali nije išlo. Iskreno sam slomljenog srca jer nisam mogao završiti večerašnji show za sve vas. Volim vas sve. Žao mi je, žao mi je, žao mi je", napisali su.

Iznenadno otkazivanje uslijedilo je nakon što su već ranije morali otkazati koncert. Krajem travnja ispričali su se obožavateljima nakon što su bili primorani otkazati još jedan nastup zbog misteriozne bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:10