NESTAO S INSTAGRAMA

Poznati pjevač otvorio dušu i zabrinuo obožavatelje: ‘Dogodile su mi se turbulentne stvari u privatnom životu‘

Znam da zvuči čudno, ali zato i radim ovaj video, želim vam pokazati da se stvari popravljaju i da sam ponovno na mreži, objavio je

Ed Sheeran 

 Hannah Mckay/AFP

Popularni britanski pjevač Ed Sheeran (31) nakon poduže stanke vratio se na društvene mreže. Priznao je kako nije bio angažiran na internetu jer su mu se dogodile neke turbulentne stvari u privatnom životu. To potvrđuju i njegove objave - naime, u njima sve donedavno nije bilo očekivane interakcije s fanovima, već se sve svodilo na jednostavnu promociju njegove glazbe i turneje.

U videu koji je sad podijelio na Instagramu, Ed je objasnio kako se nije želio pretvarati da je nešto što nije dok je rješavao svoje osobne probleme, ali obećao je kako se nada da će ubuduće biti aktivniji na društvenim mrežama.

- Shvaćam da su stvari koje su objavljivane na ovom profilu možda postale pomalo dosadne, žao mi je, to je moja pogreška... Razlog zbog kojeg snimam ovaj video, da budem potpuno iskren - dogodile su mi se neke turbulentne stvari u privatnom životu pa mi se jednostavno nije dalo biti online i pretvarati se da sam nešto što nisam... Znam da zvuči čudno, ali zato i radim ovaj video, želim vam pokazati da se stvari popravljaju i da sam ponovno na mreži. Znate, ovdje će se početi objavljivati čudna sranja! Snimao sam ovaj video 50 je***ih puta, neću raditi još jedan! - rekao je Sheeran.

Obožavatelji su mu u komentarima pružili podršku, ali i izrazili zabrinutost zbog problema u kojima se našao njihov omiljeni pjevač.

Podsjetimo, pjevač je u studenome prošle godine pratiteljima najavio kako se treba odmoriti od društvenih mreža.

- Odjavljujem se do 2023. Vidimo se u novoj godini. Šaljem vam puno ljubavi - objavio je tad.

Ed je trenutačno usred svjetske turneje ima koncerte u Australiji i na Novom Zelandu.

A 2022. nije mu bila nimalo laka. Lani u veljači slomila ga je smrt bliskog prijatelja Jamala Edwardsa, koji je tragično preminuo nakon srčanog zastoja izazvanog uzimanjem kokaina i alkohola.

- Nikad ne bih postao zvijezda kakva sam sad bez Jamalove potpore... Stvarno ne vjerujem da bi mi se pružile sve te prilike koje sam dobio da nije bilo Jamala... Već sam bio nastupao nekoliko godina kad me on napokon otkrio i zamolio da gostujem na njegovu YouTube kanalu - rekao je Ed tijekom intervjua za BBC News.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:03