ŠUTIO O DONACIJI

Poznati pjevač u tajnosti se odrekao milijuna: ‘Ma novac nije bitan, on u životu dođe i ode...‘

Ed Sheeran zakladi za pomoć djeci dao je milijun funti jer želi dio bogastva vratiti u zajednicu iz koje je potekao

Ed Sheeran

 Tolga Akmen/Afp

Britanski pjevač Ed Sheeran donirao je milijun funti za pomoć djeci koja se žele baviti glazbom. Pjevačev potez nedavno je otkriven u novim računima njegove dobrotvorne zaklade.

Sheeran je poslao Zakladi Framlington Foundation 500 tisuća funti za pomoć mladim ambicioznim glazbenicima nakon što je u proteklih pet godina već dao isti iznos.

- Ed nikada nije zaboravio koliko se borio da bi došao do vrha i utjecaj koji je glazba imala na njegov život, rekao je izvor za The Mirror.

Djeca se mogu prijaviti dobrotvornoj organizaciji, koja posluje pod imenom Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, za sredstva za instrumente, prostor za probe i nastupe.

I sam glazbenik s javnosti je podijelio razlog zbog kojeg je donirao novac.

- Ovo radim u Suffolku zato što je to područje u kojem sam odrastao, još uvijek živim ovdje i ovdje sam naučio sve što znam o glazbi. Osjećam se kao da sam imao veliku podršku iz okoline i želim to uzvratiti, rekao je.

- Ja razmišljam na način ‘zaradi peni, potroši peni‘. Novac dođe i ode. Nema mi nekakvu vrijednost. Više cijenim da su moji prijatelji i obitelj dobro, dodao je.

Prošle je godine zadržao svoju krunu najbogatije britanske zvijezde mlađe od trideset već treću godinu zaredom, s nevjerojatnom zaradom od 236 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:32