PROCURIO I VIDEO

Poznati ragbijaš uhvaćen u seksu sa ženom svog prijatelja, slomljena supruga poručuje: ‘Nema šanse da mu oprostim‘

Slomljena supruga ragbijaša tvrdi da ga ‘nikada neće primiti natrag‘ i da je njihov ‘brak gotov‘

Joe Westerman uhvaćen u seks skandalu

 Profimedia/ Screenshot Twitter

Slomljena supruga ragbijaša Joea Westermana, koji ju je prevario s drugom ženom, ispričala je prijateljima ispričala je kako se nosi s najtežim razdobljem svoga života.

Lauren Westerman (33) provela je Valentinovo sama sa svoje troje djece nakon što je zvijezda ragbija snimljena u seksualnom činu s drugom ženom u jednoj mračnoj, sporednoj uličici. Ta je žena navodno supruga jednog od njegovih najboljih prijatelja.

34-godišnji Westerman bio je prisiljen javno se ispričati svojoj obitelji i prijateljima nakon što je seks snimka procurila u javnost.

"Taj brak je gotov i Joe to zna. Nema šanse da ga Lauren ikada više primi natrag", komentirao je jedan Laurenin prijatelj za Daily Mail.

Njih su se dvoje vjenčali 2014. godine, a sada ne razgovaraju te je Lauren isključivo posvećena tome da svoju djecu zaštiti od cijelog ovog seks skandala. "Voljela bih da se to nikada nije dogodilo. Moja jadna djeca!", komentirala je ova učiteljica, koja je priznala da se osjećala ‘šokirano i tupo‘ zbog izdaje svog supruga, ali i utjecaja koji će njegov potez imati na njihovu djecu - posebno na 15-godišnju kćer.

"Nema načina da se stvari vrate na staro nakon nečega tako užasnog. Jedan trilijun posto je to završena priča. Kakav bih primjer dala svojoj djeci, posebno svojim djevojčicama, kad bih pokušala još jednom s njim? Želim da znaju da to nije u redu, da to nije prihvatljivo ponašanje u vezi i da svi imamo vlastite vrijednosti. Sada moram misliti na svoju djecu i početi ponovno graditi našu zajedničku budućnost. Zastrašujuće je, ali on ne može kriviti nikoga osim sebe", rekla je Lauren svojim prijateljima i otkrila da joj je bivši suprug slao nekoliko poruka u kojima joj se ispričavao.

Vjeruje se da je Joe ostao i bez svog dugogodišnjeg prijatelja zbog ovog skandala, a strani mediji pišu kako mu je Joe čak bio na vjenčanju prije više od 10 godina. Ragbijašu je također njegov klub izrekao ‘znatnu novčanu kaznu‘ zbog seks skandala, a Joe je izjavio da se ‘nevjerojatno kaje‘ nakon što je vijest o preljubu procurila u javnost. Iz kluba su mu također naredili da pomogne u edukaciji mladih o učincima alkohola te ‘opasnostima društvenih medija kada si javna ličnost‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:09