PROMETNA NESREĆA

Poznati TV voditelj stradao vozeći bicikl, sretan je što je preživio: ‘Lice mi je u kaosu‘

Nesreća se dogodila jutros, a Walker je podijelio slike svog okrvavljenog lica snimljenih u vozilu prve pomoći

Dan Walker

 Dan Walker/Twitter

Bivši voditelj BBC-jeve emisije "Breakfast", a sada uzdanica konkurentskog Channel 5 na koji je prešao u travnju prošle godine, Dan Walker nastradao je dok je vozio bicikl. Obzirom kako mu lice izgleda, ne čudi što je nakon "susreta" s automobilom izjavio kako mu je drago što je ostao živ. Vijest o svojoj prometnoj nezgodi iz koje je izašao okrvavljen, 45-godišnji voditelj podijelio je na svom Twitter profilu i to praktički odmah.

"Imao sam pravu nesreću jutros. Drago mi je što sam živ nakon što je automobil udario u moj bicikl. Lice je u kaosu, ali mislim da ništa nije slomljeno. Hvala Shaunu i Jamieju što su me sredili i simpatičnom policajcu koji je bio na mjestu događaja. Ovo je moj smiješak(!). Zahvalan sam što imamo NHS", napisao je Walker.

Kako navodi BBC, nejasno je gdje se sudar dogodio, ali fotografije su snimljene u vozilu Yorkshire Ambulance Service (YAS). Incident se dogodio u vrijeme štrajka tamošnje hitne pomoći. Gotovo 1400 radnika YAS-a koji su članovi sindikata GMB započelo je u nedjelju poslijepodne štrajk, a služba je rekla kako će zbog toga imati manje ambulantnih vozila na raspolaganju za pomoć pacijentima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:09