ZADNJA EMISIJA

Poznati voditelj oprostio se od popularnog showa: ‘Gledao sam kako se Amerika mijenja, rastu podjele i ključa negativnost‘

Corden je još prije godinu dana najavio da će nakon osam sezona njegovoj kasnonoćnoj emisiji doći kraj

Princ Harry i James Corden

 Cbs/Planet/Profimedia/Cbs/planet/profimedia

Voditelj James Corden upotrijebio je dio svog oproštajnog govora u posljednjoj epizodi CBS-ova "The Late Late Showa" kako bi se pozabavio dubokim raskolom u Americi oko vrućih pitanja koja uključuju politiku i ideologiju.

“Ovu smo emisiju započeli s Obamom, zatim Trumpom i globalnom pandemijom. Gledao sam kako se Amerika jako mijenja. Gledao sam kako rastu podjele i osjetio sam kako ključa osjećaj negativnosti", rekao je voditelj. Zamolio je svoju publiku da se “sjeti što Amerika znači ostatku svijeta".

image

James Corden

Marion Curtis/Instar Images/Profimedia/

"Cijeli moj život to je uvijek bilo mjesto optimizma. Da, ima nedostataka, ali pokažite mi mjesto koje ih nema. Pokaži mi osobu koja nema. Samo zato što se netko ne slaže s vama, to ga ne čini lošim ili zlim. Svi smo više isti nego različiti. Toliko je ljudi koji pokušavaju potaknuti te razlike i moramo se truditi najbolje što možemo da pronađemo svjetlo, pronađemo radost. Ako to učinite, toga će i biti. To je sve o čemu je ova emisija ikad bila", rekao je.

Corden je još prije godinu dana najavio da će nakon osam sezona njegovoj kasnonoćnoj emisiji doći kraj, a kao razlog je naveo želju da se vrati u rodnu Veliku Britaniju kako bi bio bliže obitelji i svojim voljenima. Njegovi su roditelji sjedili u publici na posljednjem snimanju, a njegove su sestre, našalio se poznati voditelj, također bile u gradu - ali u baru, a ne u njegovom studiju.

CBS je također emitirao specijal u udarnom terminu pod nazivom ‘The Last Last Late Late Show Special‘, koji sadrži isječke s Tomom Cruiseom, gdje su izvodili vratolomije i pjevali duet ‘Can You Feel the Love Tonight‘ iz ‘Kralja lavova‘, te s Adele, odnosno njihov posljednji Carpool Karaoke.

image

James Corden i Adele

Cbs/Ferrari/Profimedia/Cbs/ferrari/profimedia

Corden je podsjetio pjevačicu da je osvojila nagrade Emmy, Grammy i Oscara te ju je pitao hoće li ikada tražiti i Tony nagradu. ‘Već imaš EGO (Emmy, Grammy, Oscar)", našalio se voditelj.

"Stvarno ne mislim da će se to ikada dogoditi. Nikada ne bih napisala mjuzikl ili nešto slično jer mrzim mjuzikle. Također mislim da mi EGO više odgovara", odgovorila je Adele.

Harry Styles i Will Ferrell bili su Cordenovi posljednji gosti. Styles je bio čest posjetitelj emisije, a čak je dvaput bio i gost. Igrao je nekoliko snimljenih dijelova s ​​Cordenom, a voditelj je čak i režirao glazbeni video za Stylesovu pjesmu "Daylight" za samo 300 dolara. Glazbenik je također sudjelovao u skeču koji je trajao više od 11 minuta, a u kojemu su Corden, Styles, Benedict Cumberbatch i glumac iz serije ‘Igra prijestolja‘ James Bradley igrali dodgeball utakmicu (Britanci protiv Amerikanaca) protiv Michelle Obame, Mile Kunis, Kate Hudson, Lene Waithe i Melisse McCarthy.

Dodgeball se inače igra između dva tima, a cilj je eliminirati protivničke igrače kako bi zaradili poene.

Corden je zaključio večer svirajući klavir i pjevajući pjesmu s ekipom i osobljem okupljenim oko pozornice. “Dio mene misli da bih trebao ostati ovdje zauvijek, ali duboko u srcu jednostavno znam”, pjevao je Corden. “Nema više emisija koje vam trebam pokazati, vrijeme je da odem, vrijeme je. Hvala na gledanju, to je naša emisija.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:17