OSTALO SAMO PERJE

Poznatoj poduzetnici kojoti divljački ubili paunove: ‘Proždrijeli su mog Blue Boya, sad počiva u miru‘

Odjel za energetiku i zaštitu okoliša upozorava da su kojoti česta pojava te savjetuje vlasnicima kuća da budu oprezni

Kojoti ubili paunove Marthe Stewart

 Profimedia/Instagram

Poznata poduzetnica Martha Stewart, koja slovi kao utjelovljenje američkog sna, oplakuje gubitak svojih šest paunova koje je divljački ubila skupina kojota koja se motala oko njezina imanja u Connecticutu.

"Počivaj u miru, prekrasni Blue Boy", napisala je Stewart na Instagramu. “Kojoti su došli usred bijela dana i proždrijeli njega i još petoricu, uključujući i veličanstvenog White Boyja.”

Odjel za energetiku i zaštitu okoliša Connecticuta upozorava da su kojoti česta pojava u cijeloj državi te savjetuje vlasnicima kuća da budu oprezni u vezi njihovih napada. Također su naveli i nekoliko "savjeta o sprječavanju sukoba s kojotima" na svojoj web stranici, a među ostalim navode da se kućnim ljubimcima nikada ne dopusti slobodno trčanje okolo, osobito noću.

"Ima li načina da se riješimo šest velikih i agresivnih kojota koji imaju skup ukus kada je u pitanju perad?," dodala je Stewart i nastavila: “Više ne dopuštamo paunovima da izlaze iz njihova dvorišta. Ograđujemo njihovo veliko dvorište žičanom ogradom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:25