PROBLEMI TIMA MCGRAWA

POZNATOM AMERIČKOM GLAZBENIKU POZLILO TIJEKOM KONCERTA Kada nije mogao nastaviti nastup, njegova se supruga ispričala publici i rekla što se dogodilo

 
Tim McGraw
 Mario Anzuoni / REUTERS

Zvijezda country glazbe Tim McGraw (50) srušio se na pozornici tijekom nedjeljnog koncerta u Dublinu, piše BBC. Pjevač je nakon izvođenja hita Humble and Kind sjeo pored svog klavijaturiste, međutim snaga ga je ubrzo izdala te je nedugo zatim pao na koljena i otišao s pozornice.

"Jako je dehidriran. Ispričavam se, ali odlučila sam da se ne može vratiti na pozornicu", rekla je okupljenoj publici McGrawova supruga, također country pjevača, Faith Hill.

Okupljeni su tada počeli uzvikivati "Volimo Tima", na što je Hill izvela a capella verziju pjesme What A Friend We Have in Jesus. Kada je završila, svjetla su se upalila, a publika je poslana kući.

McGrawu je u nedjelju taman privodio nastup kraju kada mu je oko 22.45 pozlilo. Posjetitelj koncerta Del Brooks rekao je za BBC da ga je publiku taj događaj šokirao.

"Mislio sam da je samo upijao aplauz nakon izvođenja pjesme Humble and Kind", rekao je Brooks. "Međutim, kada su u njega uperili svjetlo, moglo se vidjeti da je na koljenima. Nakon toga je svjetlo vrlo brzo ugašeno, a moglo se vidjeti kako mu osoblje pomaže da ode s pozornice. Prošlo je još nekih 20 minuta prije nego što je Faith Hill izašla na pozornicu da nam kaže da će koncert završiti ranije."

Koncert u dablinskoj 3 Areni bio je posljednji od tri u tri dana koliko ih je McGraw održao u Velikoj Britaniji i Irskoj. McGraw i Hill su na koncertima nastupali zajedno, a prije Dublina su svirali u Londonu u petak i Glasgowu u subotu. Hill je rekla da je cijela ekipa bila pomalo dehidrirana od putovanja.

McGrawova glasnogovornica je rekla da je glazbenik primio potrebnu liječničku pomoć u lokalnoj bolnici u Dublinu te da će s njim sve biti u redu. "On i Faith (Hill) se zahvaljuju svima na ljubavi i podršci te se raduju ponovnom dolasku u Irsku", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:06