SVE ZBOG JEDNOG TRAČA

Poznatu wagsicu uništio okršaj s Coleen Rooney: ‘Troškovi su toliki da moraju iznajmiti svoju vilu‘

Rebekah Vardy supruga je nogometaša Jamiea, a sudski spor sa suprugom Waynea Rooneya košta ju milijune, tvrde tabloidi

Rebekah Vardy sa suprugom Jamiejem

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Rebekah i Jamie Vardy navodno iznajmljuju svoju luksuznu vilu u Portugalu nakon porasta pravnih troškova usred skandala 'Wagatha Christie'.

Mediji pretpostavljaju da su ukupni sudski troškovi dosegnuli do 3 milijuna funti, nakon velikog pravnog obračuna s Coleen Rooney i suprugom Wayneom na Visokom sudu u Londonu ranije ovog mjeseca.

"To je Rebekino i Jamiejevo utočište. Tamo vole pobjeći, posebno zbog tolikog stresa u posljednjih nekoliko godina", rekao je izvor za The Sun.

"Međutim, odlučili su iznajmiti kuću i bit će iznimno oprezni tko će ju koristiti. Odluka bi mogla biti povezana s pravnim troškovima iz Rebekina slučaja. Čak i za plaće u engleskom nogometu to je veliki iznos", dodaje.

Tko god iznajmi vilu, živjet će u velikom luksuzu jer ima šest spavaćih soba, tri bazena, teretanu i saunu.

U međuvremenu, Coleen i njezin suprug Wayne uživaju na obiteljskom odmoru u Dubaiju, gdje su odletjeli posljednjeg dana suđenja.

image

Coleen Rooney sa suprugom Wayneom

Daniel Leal/Afp

Slučaj izaziva toliki interes u Velikoj Britaniji da ima svoj nadimak: "Wagatha Christie" - "Wags at war". WAG je inače akronim koji se koristi za žene poznatih sportaša. No, dvije će sukobljene strane morati čekati tjednima ili čak mjesecima na ishod slučaja dok sutkinja Justice Steyn ne donese presudu, pišu britanski mediji.

Inače, Rebekah Vardy, supruga napadača Leicester Cityja Jamieja Vardyja, tuži Coleen Rooney za klevetu nakon što je javno optužena za davanje lažnih priča medijima 2019. godine. Suđenje je u tijeku, a među onima koji su navedeni na popisu svjedoka je i bivši engleski nogometaš Wayne Rooney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:11