ZLI KOMENTARI

Pratitelji napali kćer Brucea Willisa i Demi Moore da je premršava, a ona im nije ostala dužna

Istaknula je kako nema problema s prehranom, no ranije se borila s ovisnošću o alkoholu. Sada je pak trijezna i sretna, kaže
Rummer Willis
 Instagram

Kći nekadašnjeg glumačkog para Brucea Willisa i Demi Moore, Rumer Willis (32), na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj joj se vidi figura, a brojni su njezini pratitelji komentirali da je premršava.

Dok su si neki uzeli za pravo komentirati njezin izgled pod izlikom da su zabrinuti za njezino zdravlje, drugi su imali komentare bez pokrića, te joj jednostavno savjetovali da nešto pojede.

Rumer nikome nije ostala dužna.

- Cijenim vašu zabrinutost, ali to je samo drugačiji kut fotografiranja. Volim svoje tijelo i ne bih si ništa uskraćivala. Da vidite cijelu torbu grickalica koje sam spakirala za putovanje, ne biste se brinuli - napisala je u komentarima.

Rumer je ponosna na svoje tijelo, no prošle je godine priznala kako joj je za vrijeme karantene bilo teško pronaći nove rutine s obzirom na to da je čitavo vrijeme bila kod kuće.

- Teško je kada zapnete kod kuće i tražite utjehu u hrani. Također je teško biti discipliniran i vježbati kod kuće te u isto vrijeme zdravo jesti. No mislim kako je najvažnije da ste sretni - napisala je tada na Instagramu.

2020. će godinu brojni pamtiti kao iznimno tešku, no Rumer je govorila o tome kako je unatoč svim izazovima uspjela ostvariti svoj najveći cilj – ostati trijezna.

Kako se pohvalila, ovisnost je pobijedila prije četiri godine.

- Iznimno sam zahvalna na tome što sam uspjela odabrati sebe i zanemariti potrebu za distrakcijama i time da nemam osjećaja. Posebice u prošloj godini, koja je donijela puno toga, ne samo meni osobno, nego i svijetu generalno – napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama.

- Godina je donijela brojne izazove, ali sam na svakome od njih uspjela izdignuti sebe, voljeti se, pokazati si da mogu preživjeti sve – rekla je.

Savjetovala je i svoje obožavatelje koji se eventualno bore s problemima koji su slični njenima.

- Za svakoga tko ima želju ostati trijezan, mogu poručiti da nema jedinstvene formule. Sve je proces i treba skoncentrirano prolaziti kroz svaki dan. Nemam sve odgovore, no znam da je meni pomoglo što sam uvijek imala nekoga tko će mi dati podršku i poslušati me - napisala je Willis.

I ona je, inače, krenula glumačkim stopama svojih roditelja, kojima je najstarije dijete. Među filmskim uspješnicama u kojima je glumila je i Tarantinov „Bilo jednom u Hollywoodu”.

Gluma joj je opsesija i inspiracija, pa je nedavno objasnila da je obojila kosu u narančasto jer ju je inspirirala Nicole Kidman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:07