NEKOLIKO ZAMJERKI

Pratitelji napali Mariju Šerifović da šteti sinu, ona im odgovorila: ‘Trenutno nemam živaca...‘

U videu Marija uspavljuje sinčića u klokan nosiljci za koju su mnogi pisali da je štetna za djecu, a opomenuli su je i zbog glazbe

Marija Šerifović i sinčić

 Screenshot/instagram/

Pjevačica Marija Šerifović krajem prosinca postala je majka malenog Marija kojeg je rodila surogat majka. Od tada Marija uživa u majčinstvu i rado dijeli trenutke sa svojim sinčićem na društvenim mrežama. Nedavno je objavila kako uspavljuje Marija uz pjevanje dok je on u klokan nosiljci.

„Moj prvi ples”, napisala je Marija uz video i dodala emoji plavog srca.

Zbog te nosiljke pratitelji su krenuli kritizirati pjevačicu.

„Kad vidim te klokan nosiljke... Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge djetetu). Užas, treba ih zabraniti”, „Znam da nisam pitana za savjet, ali bih iz iskustva prenijela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar”, „Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvijek mu pjevaj”, pisali su pratitelji.

Neki smatraju da je Marija pogriješila i u glasnoći glazbe.

„Divno, samo smanji, Maro, malo muziku. To je jako glasno za bebu”, napisala je jedna pratiteljica.

Potom je Marija opširnim komentarom odgovorila na sve kritike.

„Pa ljudi, vi ste zaista nevjerojatni. Pojasnit ću vam jer trenutno imam živaca”, započela je, pa objasnila kako je to nosiljka predviđena za bebe od 0 do 12 mjeseci između 3 i 11 kilograma te da bebe moraju imati najmanje 53 cm.

„Svakako hvala na savjetima, jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savjet piše, ali za to trenutno nemam živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lijepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite, mjerimo i decibele”, objasnila je Marija, pa zaključila porukom da pratitelji „gledaju svoja posla”, a ostalima poslala ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:15