ŠLJOKIČASTI DANE

Praunuk četničkog vojvode zbog svojih odjevnih kombinacija postao hit na Instagramu: ‘Samo dodaj šljokice...‘

Za razliku od svog pradjeda, četničkog vojvode Momčila Đujića, Glittery Dane se prometnuo u ‘Instagram vojvodu‘

Dane Đujić, Glittery Dane

 Instagram

Dane Đujić, praunuk četničkog vojvode Momčila Đujića, postao je pravi hit na društvenim mrežama i to zahvaljujući 'izazovnoj snimci' s vrtuljka na kojoj je pažnju privukla njegova šljokičasto-zlatna odjevna kombinacija.

image

Glittery Dane

Screenshot Instagram

Mladić se na Instagramu predstavlja kao "GlitteryDane (Šljokičasti Dane) i čini se da ga baš i nije briga za lik i djelo svog pradjeda, četničkog vojvode i svećenika Momčila Đujića.

Momčilo Đujić je, naime, bio proglašen 'četničkim vojvodom' te je predvodio značajan dio četnika na području sjeverne Dalmacije i zapadne Bosne tijekom Drugog svjetskog rata. Nakon rata je emigrirao u Ameriku i novi život započeo u Kaliforniji, gdje i dan danas žive njegovi potomci. Bio je osuđen za ratne zločine te je proglašen odgovornim za smrt oko tisuću i pol ljudi tijekom rata, prenosi Blic.

Za razliku od svog pradjeda, Dane se prometnuo u 'Instagram vojvodu', a u njegovim objavama prevladavaju razni kostimi, golotinja i mnogo šminke. Životni moto mu je: "Kad si u dilemi, samo dodaj šljokice."

Javnosti je sada ponovno postao zanimljiv jer su se na društvenim mrežama pojavile fotografije iz zabavnog parka na kojima je u prvom planu njegova stražnjica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:01