DMX NA INTENZIVNOJ

Predozirao se slavni reper, prognoze nisu dobre: ‘U vegetativnom je stanju, možda se neće izvući‘

Njegov posljednji nastup bio je u srpnju 2020. kada je repao zajedno sa Snoop Doggom, što je gledalo više od pola milijuna ljudi.
 Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavni njujorški reper DMX završio je u bolnici nakon što se predozirao se u petak kasno navečer, a prognoze nisu dobre, priše TMZ.

Izvori bliski reperu kažu da je dobio srčani udar te da je prevezen u bolnicu u White Plainsu u New Yorku, te se nalazi na odjelu intenzivne njege. Drugi izvor kazao je kako je u 'vegetativnom stanju', te da su liječnici upozorili da se možda neće izvući.

Već godinama se Dark Man X (pravim imenom Earl Simmons) bori s ovisnosti, te je nekoliko puta dosad bio na odvikavanju. Posljednji put to je bilo 2019. nakon što je odslužio 12-mjesečnu kaznu zbog izbjegavanja plaćanja poreza.

U to vrijeme DMX se prijavio na odvikavanje, ne zato što se ponovno počeo drogirati, već jer ga je bilo strah da će se početi ponovno drogirati.

U prosincu 2019. vratio se pod svjetla pozornice, te je nastupio u Las Vegasu gdje se prije koncerta fotografirao i razgovarao s obožavateljima.

Njegov posljednji nastup bio je u srpnju 2020. u internetskoj emisiji Verzuz gdje je repao zajedno sa Snoop Doggom, što je gledalo više od pola milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:44