LUKE BLACK

Predstavnik Srbije na Eurosongu jednim detaljem na liverpulskoj pozornici odat će počast žrtvama masovnih ubojstava

Pjevač će, kao i ostali koji ga prate na sceni, nositi crni flor u znak žalosti, ali i iz poštovanja prema ubijenima

Luke Black 

 Sander Koning/Anp Via AFP

Luke Black, predstavnik Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, uvelike se priprema za nastup na prvoj polufinalnoj večeri koja se održava u utorak u 21 sat.

Pjevač će, piše Nova.rs, na pozornicu izaći u outfitu s posebnim dodatkom kojim će odati počast žrtvama koje su stradale u stravičnim masovnim ubojstvima koja su prošloga tjedna zadesila Srbiju. Luke će, kao i ostali koji ga prate na sceni, nositi crni flor u znak žalosti, ali i iz poštovanja prema ubijenima.

- Pjesmu sam napisao plašeći se ovih događaja i gledajući ih u svijetu, no nisam mogao ni zamisliti da će se to baš desiti u našoj zemlji, u našim srcima... Žao mi je što je to postalo istinitije nego ranije. Čuo sam te vijesti pred izlazak na binu, jako sam se razbjesnio. Iako je Eurosong sretno mjesto, mjesto gdje se slave različitosti, koliko god se trudili, ne možemo sakriti koliko nam je teško. Ja se trudim biti što profesionalniji, ići na sva događanja zbog kojih sam došao, a svima nama u timu nije do glazbe, ali moramo - rekao je Luke za Novu.rs pa dodao kome će posvetiti svoj nastup.

- Nisam baš najprofesionalnija osoba i ne mogu sve sakriti. Na snimkama s probe bilo je dosta bijesa, ne znam kako drugačije to objasniti, ali puno više želim ovo otpjevati, nego što sam želio ranije. Došao sam tu jer sam izabran, to je bila moja želja, a sad nisam sam u ovome. Svoj nastup posvetit ću cijeloj Srbiji koja sad neizmjerno pati, i Srbiji prije ovog događaja, kao i obiteljima preminulih. Koliko mogu ponuditi, dat ću cijelu dušu u svoj nastup".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 15:28