‘BIG KEITH‘

Preminula zvijezda kultne serije ‘The Office‘: Imao je samo 50 godina

Velški glumac se također pojavio u britanskim komedijama kao što su ‘After Life‘, ‘Miranda‘ i ‘Little Britain‘

Ewen MacIntosh

 Rsh/Backgrid Uk/Profimedia/Rsh/backgrid Uk/profimedia

Ricky Gervais danas je odao počast glumcu Ewenu MacIntoshu, komičaru najpoznatijem po ulozi Keitha Bishopsa, odnosno, Velikog Keitha u seriji ‘U uredu‘ (‘The Office‘).

MacIntosh je bio najpoznatiji po ulozi računovođe u Gervaisovom hit sitcomu koji je odmah postao klasik, čim je krenuo s emitiranjem 2001. godine, a po kojem je snimljena i američka verzija. Velški glumac, koji se također pojavio u britanskim komedijama kao što su ‘After Life‘, ‘Miranda‘ i ‘Little Britain‘, podijelio je svoju fotografiju iz bolnice u veljači 2022. i rekao svojim obožavateljima da mu je "teško".

Unatoč ogromnom uspjehu serije ‘U uredu‘, MacIntosh je proglasio bankrot 2016. godine. Naime, nije bio u mogućnosti glumiti u velikim filmskim naslovima, pa je morao pronaći novi izvor prihoda, snimajući posebne videozapise u ulozi Keitha na web stranicama kao što je Cameo.

image

Ewen MacIntosh

Lfi/avalon.red/Avalon/Profimedia/Lfi/avalon.red/avalon/profimedia

Uzrok njegove smrti nije potvrđen, ali njegovi su pratitelji pozdravili "empatiju i nevjerojatnu brigu" medicinskog osoblja i medicinskih sestara. Vjeruje se da MacIntosh, iza kojeg su ostali samo roditelji i brat, nije bio oženjen, niti je imao djecu.

Gervais je jutros predvodio odavanje počasti, napisavši na X-u, bivšem Twitteru: "Iznimno tužne vijesti. Preminuo je vrlo duhoviti i ljupki Ewen Macintosh, mnogima poznat kao "Big Keith" iz ‘Ureda‘. Apsolutni original. Počivao u miru."

Agencija za talente JustRight Management potvrdila je tragičnu smrt zvijezde u izjavi u kojoj stoji: "S velikom tugom objavljujemo mirnu smrt našeg voljenog genija komedije Ewena MacIntosha".

- Njegova obitelj zahvaljuje svima koji su ga podržali, posebno Willow Green Care Homeu - zaključili su objavu.

Komičarev prijatelj Ed Scott, izvršni producent serije, odao je počast onima koji su se brinuli o MacIntoshu. "Zahvaljujući nevjerojatnoj brizi i ljubavi koju je pružilo prekrasno medicinsko osoblje, a posebno medicinske sestre koje su ga sve voljele i kojima je često izmamio osmijeh na lice", napisao je.

- Iz prve sam ruke vidio empatiju i nevjerojatnu brigu koju su mu pružali. Bili su tako ohrabrujući u najtežim vremenima i zauvijek sam im svima zahvalan - tvrdi Scott.

"Ewen je bio predivan glumac, a još bolja osoba. Nasmijavao je ljude i imao tako srdačno srce. Dotaknuo je živote svih koji su došli u kontakt s njim", rekla je Chelle Just, agentica koja je predstavljala MacIntosha.

- Ewen je patio od lošeg zdravlja protekle dvije godine, a mirno je preminuo 19. veljače iz nepoznatih razloga. Njegova obitelj je dirnuta i duboko zahvalna na svim izljevima ljubavi za Ewena, ali bi cijenila privatnost kako bi mogli tugovati u ovom vrlo teškom trenutku. Ewen će nam iznimno nedostajati. Neka mu je laka zemlja - zaključila je. Umro je u dobi od 50 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:38