TUŽNA VIJEST

Preminula zvijezda OnlyFansa (25), iza nje ostao jednogodišnji sin: ‘Prvi Božić će proslaviti bez mame‘

Korisnici društvenih medija ostavili su brojne poruke za prerano preminulu Rachel

Rachel i njen sin

 Screenshot/instagram/

Rachel Mee, influencerica i OnlyFans model, umrla je u dobi od 25 godina, i to samo nekoliko dana prije prvog Božića svog sina Kyra, piše Daily Mail. Internetska zvijezda, koja je sina rodila u ožujku, umrla je 18. prosinca, a u ovih je nekoliko dana kreirana i GoFundMe stranica za prikupljanje novca koji će osigurati Kyrovu budućnost.

Mee, koja je bila poznata i kao Rachel Kaitlyn, bila je iz Newcastlea i imala je više od 40 tisuća pratitelja na Instagramu, koji je često koristila kako bi reklamirala svoje OnlyFans i Playboy stranice. Tragičnu vijest o njezinoj smrti podijelila je njena prijateljica Claire Robinson koja je pozvala ljude da doniraju nešto novca kako bi olakšali daljnji život njenog malenog sina.

- Ovaj Božić će biti Kyrov prvi, i užasno je što njegova mama neće biti s njim. Svi smo jako tužni zbog ove tragične vijesti - napisala je Claire na stranicu za doniranje sredstava na koju su ljudi do ovog trenutka uplatili nekoliko stotina funti. Cilj koji je zadan iznosi pet tisuća funti.

- Smatramo da možemo prikupiti nešto sredstava za Kyrovu budućnost samo da malo pomognemo i olakšamo Rachelinoj obitelji - stoji na stranici. Doduše, uzrok Racheline smrti tek treba biti potvrđen, a Claire je za njen odlazak rekla da je nažalost "izgubila bitku sa svim pritiscima ovoga svijeta".

- Svi smo jako tužni zbog ove vijesti i kako je ovaj svijet iznevjerio tako lijepu mladu djevojku. Tužni smo što ovakva lijepa djevojka neće biti više s nama - napisala je njena prijateljica.

Također, pokrenuta je još jedna GoFundMe stranica, a otvorio ju je obiteljski prijatelj Chris Coppen kako bi prikupio novac za troškove pogreba.

- Rachelina obitelj zamolila me da otvorim GoFundMe stranicu jer je bilo toliko poruka u kojima se odaje poštovanje Rachel i pita kako mogu pomoći - objasnio je.

Korisnici društvenih mreža ostavili su brojne poruke za prerano preminulu Rachel.

- Vrlo tužna vijest. Rachel, nadam se da ćeš konačno pronaći mir. Nedostajat ćeš nam - napisao je jedan komentator.

- Počivaj u miru, dušo, i neka ti Bog čuva bebu. Neka bude zdrav, zdrav i blagoslovljen - napisala je jedna korisnica i dodala da je "u suzama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 12:05