TUŽNA VIJEST

Preminuo Tom Sizemore

S glumcem, koji je sredinom veljače pretrpio moždanu aneurizmu, u posljednjim trenucima bili su njegova dva sina i brat Paul

Tom Sizemore 

 Frazer Harrison/Afp/Profimedia/Frazer Harrison/afp/profimedia

Tom Sizemore, glumac najpoznatiji po hit filmovima "Spašavanje vojnika Ryana", "Rođeni ubojice" i "Vrućina", preminuo je u 62. godini, potvrdio je u petak njegov predstavnik Charles Lago za CNN. Podsjetimo, holivudski junak hospitaliziran je sredinom veljače nakon što je pretrpio moždanu aneurizmu.

Sizemore je umro u snu i mirno u medicinskom centru Saint Joseph u Burbanku u Kaliforniji, a s njim su u posljednjim trenucima bili njegova dva sina i brat Paul Sizemore.

- Duboko sam ožalošćen zbog gubitka mojega velikoga brata Toma. Bio je veći od života. Utjecao je na mene više nego itko koga poznajem. Bio je talentiran, pun ljubavi, mogao vas je beskrajno zabavljati svojom duhovitošću i sposobnošću pripovijedanja. Shrvan sam što je otišao i zauvijek će mi nedostajati - stoji u priopćenju koje je potpisao Paul Sizemore.

Glumčeva obitelj u ponedjeljak je rekla kako su ih liječnici obavijestili da "više nema nade". Također su im savjetovali da, s obzirom na Tomovo teško zdravstveno stanje, razmisle o skidanju s aparata koji su ga održavali na životu.

Rođen u Detroitu, Sizemore se u Hollywoodu proslavio glumeći žestoke momke, no javnost je često više zanimao njegov turbulentan privatni život. Glumac se, naime, godinama borio sa zlouporabom opojnih droga, a 2003. osuđen je zbog zlostavljanja bivše djevojke Heidi Fleiss.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:12