GOTOVČEVA BIVŠA

Preobraćena Simona postala majka po peti put, otkrila i ime bebe: ‘Kad dođe vrijeme svjedočit ću glasno!‘

Rođenje svog petog djeteta javnosti je predstavila putem objave na svom Facebook profilu

Simona Mijoković i njen novorođeni sin

 Screenshot/facebook/

Simona Mijoković, bivša supruga Ante Gotovca, danas je na Facebooku objavila radosnu vijest. Naime, 38-godišnja Simona podijelila je preslatku fotografiju dječje ruke i tako obznanila svijetu da je postala majka po peti put.

- Sada slika svjedoči, a kad dođe vrijeme svjedočit ću glasno, zahvalno i radosno ‘klicati s krovova‘ o ovom čudesnom daru Stvoritelja, Darivatelja i Gospodara života. Bit će to Glas klicanja Živoga Boga posebno za sve one koji nemaju glasa! Dobrodošao sine moj ljubljeni Michael u naš život. Dobrodošlo peto dijete u moje naručje, najveći Dar od Boga u moj život . A u mom srcu bio si i prije začeća vjerno naviješten 17.3.2021., čuvan od Boga svakog dana trudnoće i darovan mi u naručje 9.3.2023, 3200 grama 52.5 centimetara. Neka dobri Otac stostruko uzvrati svakoj duši koja je molila za nas – napisala je Simona uz fotografiju te otkrila da je malenom sinu nadjenula ime Michael.

image

Simona i Stanislav Mijoković

Facebook/Facebook

Uz malenog Michaela, Simona ima još četvero djece, odnosno, kćer Gabrielu koju ima iz prijašnjeg braka s Antom Gotovcem te sina Joshuu i kćeri Amaliju i Zvjezdanu koje je dobila sa Stanislavom Mijokovićem s kojim je u braku od 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:43