TRANSFORMACIJA

Preporodio se: Ben Affleck izgleda bolje nego ikada, a za sve je kriva jedna osoba

Ben je obrijao svoju bradu, skratio frizuru te istesao liniju te pokazao puno mladenačkiji imidž
Ben Affleck i Ana de Armas
 Stoianov-spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Glumac Ben Affleck izgleda odlično i to nakon dugo vremena. Čini se da je poznati glumac svoje poroke i probleme stavio iza sebe a i fizički se preporodio. Tako je Ben (47) obrijao svoju bradu, skratio frizuru te istesao liniju te pokazao puno mladenačkiji imidž. U prilog mu ide i što se drži propisa klinike za odvikavanje pa već nekoliko mjeseci uspješno vodi bitku protiv ovisnosti od alkohola koja ga prati punih 20 godina.

Paparazzi ga ovih dana prate u stopu pa su ja fotografirali kako izvodi svog psa u šetnju, a istog dana ulovili su ga tijekom šetnje s djevojkom.

Mnogi smatraju da je za tu pozitivnu promjenu zaslužna mlada glumica Ana de Armas s kojom je taj holivudski zavodnik u vezi.
Ben i Ana upoznali su se na snimanju trilera 'Deep Water', koji izlazi krajem ove godine, a šuškanja su započela kad su njih dvoje uhvaćeni zajedno na njenoj rodnoj Kubi, gdje je Ben promovirao film 'The Way Back', u kojem glumi bivšeg srednjoškolskog košarkaša koji se bori s alkoholizmom.

image
Ben Affleck
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumci su viđeni kako šetaju Havanom, nakon čega su zajedno ručali u lokalnom restoranu te se fotografirali s obožavateljima.
32-godišnja glumica koju već prozivaju Sophijom Loren novog doba i kojoj mnogi predviđaju veliku karijeru, dobila je ulogu glavne ženske glumice u novom Bondovom filmu 'No Time to Die'.

image
Ben Affleck
Bg004/bauergriffin.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Ben Affleck i Ana de Armas
Stoianov-spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 13:14