PROMJENA IMIDŽA

Prepoznajete li je? Pop zvijezda izgleda neprepoznatljivo 20 godina nakon što joj je BBC zabranio kontroverzni spot

Zgodna brineta pokazala je raskošne valove i glamurozni makeup

Julija Volkova

 Instagram/Julia Volkova

Sjećate li se pop dua t.A.T.u., točnije Julije Volkove i Lene Katine? Ovaj ruski duo poharao je glazbene ljestvice svojim hitom ‘All the Things She Said‘, a sada je otkriveno kako Julia izgleda danas.

Pop zvijezda (38) izgleda potpuno neprepoznatljivo na najnovijim snimkama objavljenim na društvenim mrežama, čak 20 godina nakon što je BBC zabranio njihov kontroverzni video u showu ‘Top of the Pops‘.

Julia je postala zvijezda 1999., iste godine kad je Vladimir Putin prvi put došao na vlast. Sada je pokazala svoju zapanjujuću transformaciju, novu frizuru i makeover i iznenadila svojih 368 tisuća pratitelja na Instagramu.

Zgodna brineta pokazala je raskošne valove i glamurozni makeup, a u opisu fotografije napisala je: "Svi znaju koliko volim često mijenjati frizure, stil, boju kose, a posebno volim dugu kosu."

t.A.T.u. se nedavno ponovno okupio, a ni napori Putinovih fanatika da se njihov nastup otkaže jer je "LGBT propaganda" nije urodio plodom.

Djevojke su bile najpoznatije po svojoj pjesmi "All The Things She Said" iz 2002. koja je izazvala međunarodne kontroverze zbog žestokog videospota u kojem su Julija i Lena tumačile maloljetni lezbijski par. U uniformama školarki strastveno su se ljubile na kiši dok su ih promatrali njihovi vršnjaci.

Jučer su nastupile po prvi put od njihova posljednjeg ponovnog okupljanja 2016. te su otpjevale hit ‘Not Gonna Get Us‘.

Inače, Julija je danas majka dvoje djece, dok je Lena udana za milijunaša, biznismena Dmitrija Spirdonova, te je trudna s drugim djetetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 04:25