ULALA...

Prepustila se 3 mjeseca nakon razvoda: Manekenka se nije suzdržavala od strastvenih poljubaca nasred ulice

Emily Ratajkowski strastveno se ljubila s DJ-em Oraziom Rispom na ulicama New Yorka

Emily Ratajkowski i DJ Orazio Rispo ljubili su se na ulicama New Yorka

 Profimedia

Slavni model Emily Ratajkowski strastveno se ljubila s DJ-em Oraziom Rispom tijekom romantičnog izlaska u New Yorku i to tri mjeseca nakon što je prekinula sa suprugom Sebastianom Bearom McClardom za kojeg se saznalo da ju je navodno varao.

31-godišnja ljepotica izgledala je vrlo sretno u zagrljaju novog atraktivnog muškarca, a čini se da je u strastvenim poljupcima itekako uživala. Tako je stala na kraj glasinama da je u vezi s 58-godišnjim holivudskim samcem Bradom Pittom, s kojim su je strani mediji u posljednje vrijeme često povezivali.

image

Emily Ratajkowski i DJ Orazio Rispo ljubili su se na ulicama New Yorka

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
image

Emily Ratajkowski i DJ Orazio Rispo ljubili su se na ulicama New Yorka

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Izvor je rekao časopisu People da se njih dvoje samo zabavljaju te da nije u pitanju ništa ozbiljno jer Emily i dalje nastoji preboljeti razvod.

"Razlaz od supruga vrlo joj je teško pao. Bilo je to neočekivano i to ju je uništilo. Sada je pravo vrijeme. Nema ništa bolje od toga da te Brad Pitt malo razveseli", rekao je izvor za People, dok je drugi dodao da među njima postoji ‘privlačnost‘, ali da su samo otišli na nekoliko spojeva i da među njima nema ničeg ozbiljnog.

U kolovozu je časopis OK pisao da je Pitt pozvao Ratajkowski na spoj i da je ona pristala.

"Pitao ju je hoće li izaći s njim i ona je rekla da hoće. Oduvijek je smatrala Brada slatkim, a i smatrala je da nema što izgubiti ako pristane na spoj", otkrio je tada drugi izvor blizak manekenki.

Bilo kako bilo, tijekom ove romantične večere s DJ-em Rispom, Emily se smijala i nježno ga mazila po licu dok su ispijali koktele. Kasnije su viđeni kako zajedno odlaze u noć na njegovu motoru.

image

Emily Ratajkowski i DJ Orazio Rispo

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Ratajkowski i Bear-McClard bili su u braku nešto više od četiri godine, a razvod je uslijedio 16 mjeseci nakon što su dobili sina Sylvestera. Prošlog je mjeseca Emily podnijela zahtjev za razvod, a pojavili su se natpisi da je Sebastian bio ‘serijski varalica‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:04